Glasul arădenilor – Ce părere aveți de premierul propus de președintele României?

1
562

Arădenii nu sunt încântați de premierul propus de președintele României, Klaus Iohannis. Propunerea pentru premier dată de Iohannis este Ludovic Orban. Așadar, Ludovic Orban va trebui să-și asigure cel puțin numărul de voturi cu care a trecut moțiunea de cenzură. Mulți din cei intervievați spun că sunt de acord ca premierul să provină din PNL, dar în opinia arădenilor, Ludovic Orban nu este potrivit pentru această poziție.

Chiar dacă liberalii au inițiat moțiunea de cenzură, târziu ce e drept, consider că Ludovic Orban nu este potrivit pentru rolul de prim-ministru. Am văzut multe poze cu el împreună cu persoane corupte. Acum, dacă președintele țării l-a desemnat pe el înseamnă că are un motiv. Sperăm să ducă la bun sfârșit ce au început. Noul premier va trebui să demonstreze că poate să organizeze bine, guvernul și miniștri“, a declarat Marian, în vârstă de 29 ani.

Chiar dacă a condus decent PNL-ul, Orban are de condus un guvern acum. Nu cred că are el capacitate administrative atât de bune. Cred că este mai bun decât Viorica Dăncilă, dar cred că Iohannis îl vrea prim-ministru ca să îl ajute în campania electorală. Se bazează mult pe primarii PNL. Acum o să vedem ce urmează și dacă reușește să strângă suficiente voturi. Îmi doresc un prim-ministru de valoare și cred că în tot PNL-ul există cineva mai bun decât Orban și care să nu lase loc de discuții legat de fapte penale“, a relatat Cristian, în vârstă de 44 ani.

Toată clasa politică din ziua de azi merge după un anumit interes. Sincer nu am nimic împotriva lui Ludovic Orban fiindcă este clar superior lui Dăncilă, care să fim serioși nu știe nici să vorbească. Încă nu e sigur că o să fie Orban premier, am înțeles că are zece zile la dispoziție pentru a alcătui guvernul pe care îl va supune votului în parlament. Eu cred că Iohannis l-a desemnat prim-ministru pe Ludovic Orban mai mult din interes. Are nevoie în campanie de primarii PNL“, a declarat Nicoleta, în vârstă de 52 ani.

1 COMENTARIU

  1. Pentru a compara viitorul guvern Orban cu fostul guvern condus de doamna Dăncilă,avem nevoie de timp.Să vedem care va fi acest guvern,cum va fi alcătuit,ce performanțe va avea.Până atunci rămân rezervat.Cât despre personajul Orban Ludovic,viitorul probabil prim-ministru,nu cred că se ridică la nivelul așteptărilor! Este un fanfaron,un trâmbițaș lipsit de respect față de partenerii de pe scena politică.În plus are la activ fapte neelucidate încă;(cazul accidentului auto)Este pus în fruntea guvernului fiind o slugă credincioasă a ,,marelui,,strateg,,Johannis dezbinatorul,demn urmaș a ,,celebrului,,Petrov-băsescu.Așa că…vom trăi,vom vedea! Jos ai noștri-sus ai noștri,noi votăm iarăși ca proștii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.