Glasul arădenilor – Ce părere aveți de starea lucrărilor din centru?

0
232

Datorită faptului că am avut parte de o iarnă mai blândă, lucrările de reabilitare a canalizării s-au reluat. Odată cu reluarea lucrărilor, centrul orașului
s-a întors pe dos, iar traficul a fost îngreunat din nou. Mulți arădeni se declară nu numai nemulțumiți, dar și iri­tați de faptul că lucrările se află într-un stadiu nu departe de cel incipient. Unii cetățeni spun că datorită acestor lucrări, când plouă, centrul arată mai rău decât o stradă periferică.
„Sunt sătul de aceste săpături din centrul orașului. Locuiesc aici
și este foarte deranjant. Dacă
într-adevăr eram o țară civilizată, aceste lucrări erau terminate de mult. Dar la noi după ce betonează, sparg din nou. Dacă mai vin zile ploioase, centrul o să arate mai rău decât o stradă de la marginea orașului sau o străduță de prin Șomoșcheș. Sper totuși ca până în vară se nu mai avem această problemă“, a declarat Simion, în vârstă de 58 ani.
„Nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea, dar consider că aceste lucrările trebuiau finalizate înainte de începerea iernii. Acum am văzut că au început să se miște din nou. Ritmul este același ca și până acum, lent și foarte lent. Aș vrea ca administrația locală, dar și patronul firmei să se gândească mai puțin la bani și mai mult la starea lucrărilor. Cei care au de suferit sunt cetățenii, mai ales cei care trec în fiecare dimineață prin centru“, ne-a relatat Rodica, în vârstă de 32 ani.
„Mă «bucur» că au început să lucreze din nou la canalizare. Sper ca până la sfârșitul anului să termine cu aceste lucrări. Nu cred că o să se grăbească prea tare, pentru că încă nu și-au făcut împărțelile. Nu suntem noi în China, să construim un spital în 10 zile. La ce utilaje avem noi, după ce sapă o groapă cu el, trebuie reparat. Este foarte aiurea, deoarece în multe cazuri muncitorii sunt nevoiți să facă pe mecanicii. Eu lucrez în domeniu și știu cum decurg lucrurile“, a povestit Victor, în vârstă de 27 ani.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.