Glasul arădenilor – Ce părere aveți despre candidatura lui Gheorghe Falcă la europarlamentare?

0
519

Primarul Aradului Gheorghe Falcă candidează în cursa pentru europarlamentare, acesta aflându-se în momentul de față pe un loc care pare eligibil. Părerile arădenilor sunt împărțite, unii susținând acest demers, pe când alții sunt împotriva candidaturii.
Din categoria celor care îl susțin face parte și tânărul Cristian în vârstă de 25 de ani: „Candidatura primarului Gheorghe Falcă la euro­- parlamentare, din punctul meu de vedere, aduce un beneficiu Aradului. Acesta este acum pe un loc eligibil și eu cred că dacă reușește să ajungă în parlamentul European, automat, dacă acesta o să vrea sa facă noi investiții în Arad, cel mai probabil o să ajungă mult mai ușor la fondurile europene pentru diferite lucrări de reabilitare și înfrumusețare a orașului. Chiar dacă schimbările probabil o să apară doar în timpul alegerilor, e bine să avem și pe cineva din Arad cât mai sus în funcție care să ne reprezinte și care are puterea de a face o schimbare în folosul orașului și al cetățenilor”.
Pe de altă parte, părerile nemul­țumitoare și-au făcut apariția printre arădeni: „Eu cred că această candidatură o face doar pentru țintirea propriilor interese. Nu mi se pare că își dorește să facă ceva pentru oraș în special, dacă ar fi vrut, făcea și până acum. Lucrurile s-au mai schimbat câte puțin, dar de promisiuni suntem toți sătui. O să ajungă sus dacă are puțin noroc și o să uite de toate promisiunile făcute aici”, spune V.P., 50 ani.
„Cred că nimic benefic nu o să se întâmple. Poate ajunge la București și uită de arădenii care l-au ajutat să ajungă acolo. Nu sunt de acord și nu simt că acolo este locui lui. Eu unul sunt nemulțumit de multe din Aradul nostru, trebuia să rămână și să demonstreze aici că a meritat să fie votat, candidatura pentru europarlamentare ar trebui să o facă după ce pune orașul la punct, nu acum”, declară Marian, 39 ani.
„Pe mine personal nu mă încân­tă să aud de candidatura aceasta. Văd că vrea să ajungă și mai sus, îi urez succes, dar Aradul are potențial, păcat că nu și conducători. Nu îmi place ce se întâmplă aici, fiecare se gândește doar la el. A făcut și lucruri bune, nu zic nu, dar mai sunt multe de făcut aici și nimeni nu le face. Ne-au întrecut multe orașe și o să rămânem în urmă din multe puncte de vedere, e păcat pentru tinerii care vin din urmă și nu se pot bucura de tot ce are orașul de oferit”, a zis Viorel, 49 ani.
Daniela Buboiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.