Glasul arădenilor-Ce părere aveți despre Gala Dynamite Fighting Show?

0
527

Una dintre cele mai mari gale de Kickbox și arte marțiale mixte din România, Dynamite Fighting Show, va avea loc azi loc azi la Sala Sporturilor din Arad. Locuitorii din municipiu se bucură că un asemenea eveniment are loc în Arad. Mulți spun că Aradul are numai de câștigat în urma acestei gale, datorită faptului că organizatorii au promovat clădirile importante ale orașului. Campania de promovare are un public internațional, întrucât sportivii din această gală provin din alte țări.

Am așteptat de multă vreme această gală. M-am bucurat când am auzit că se ține la noi acasă, pentru că arădenii au posibilitatea a de a viziona o astfel de gală. Plus că au colaborat cu primăria și au promovat Aradul. Meciurile din această gală sunt foarte importante. Sunt convins că, Gafencu o să facă o treabă foarte bună și de această dată. Cred că tot Aradul îl susține pe Edi. Sper ca și pe viitor să avem astfel de evenimente în Arad“, a declarat Sebastian, în vârstă de 28 ani.

Nu este vorba numai despre sport și sportivi. Acest eveniment a promovat foarte frumos orașul nostru. Deși oamenii sunt atrași în general de sport și mai puțin de cultură, cei care s-au ocupat de acest eveniment s-au gândit și la cultură. Această gală are parte de sportivi de top din România, dar și din alte țări. Consider că aceste evenimente aduc foarte multă valoare orașului nostru“, ne-a spus Mircea în vârstă de 39 ani.

Probabil că pentru iubitorii de sport de contact această gală înseamnă foarte mult. Pe mine nu prea mă pasionează acest tip de sport din cauză că este foarte violent. Am apreciat faptul că Moroșanu a fost prin școlile din Arad și le-a explicat copiilor faptul că violența nu este o opțiune. El este un exemplu bun pentru elevi din Arad. Chiar dacă eu nu sunt un fanul lui, campania făcută de acesta este de apreciat“, a povestit Vlad, în vârstă de 33 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.