Glasul arădenilor – Ce părere aveți despre noile decorațiuni de pe centru?

0
417

În acest weekend, pe una dintre cele mai centrale străzi ale Aradului, mai exact Strada 1 Decembrie, au fost amplasate decorațiuni luminoase. Întreaga stradă este acoperită de o instalație luminoasă formată din numeroase beculețe ceea ce a transformat-o în zonă pietonală în timpul weekend-urilor. I-am întrebat pe arădeni, ce părere au despre modificările aduse pe Strada 1 Decembrie.

„Îmi plac foarte mult noile beculețe de pe centru. Am făcut rezervare în acest weekend la una dintre terasele de pe strada 1 Decembrie, neștiind de modificările aduse, ceea ce a fost o surpriză foarte plăcută atât pentru mine cât și pentru prietenii mei când am ajuns la terasă. Cred că în sfârșit, începe și Aradul să împrumute din ceea ce se întâmplă în celelalte orașe mai mari. Încep să fiu tot mai mulțumită de orașul meu” spune Teresa, 29 ani

„În mod normal nu sunt genul de om căruia îi plac ieșirile în oraș la terase sau restaurante, dar un prieten bun a insistat să mergem la una dintre terasele de pe acea stradă, pe motiv că s-au pus beculețe foarte drăguțe. La cât de mult a insistat să mergem, am acceptat. Mă bucur foarte mult că am acceptat. Chiar dacă pare a fi doar un lucru mic, adăugarea unor beculețe pe o stradă, chiar dau o altă atmosferă. Pentru un moment am simțit că sunt într-un alt oraș, nici de cum în Arad” ne-a spus Tudor, 26 ani.

„Nu am apucat încă să le văd în persoană, dar am tot auzit de ele. Toți cei din grupul meu de prieteni vorbesc de aceste beculețe. Le-am văzut în poze și mi se par foarte drăguțe, dar mai ales, consider că este o inițiativă minunată. Pare a fi puțin lucru, dar până la urmă, asta ne aduce mai aproape de orașele care se bucură de mai mulți turiști. Intenționez să îmi fac timp în acest weekend să merg să le văd, să imi fac și eu poze și să le postez, tot facebook-ul a fost plin cu poze din acea zonă” spune Mariana, 34 ani.

„Sunt foarte frumoase, dar cel mai mult mă bucură faptul că au transformat strada în zonă pietonală. Cred că am avea nevoie de mai multe zone pietonale în Arad. Mi s-ar părea foarte frumos dacă pe lîngă linia lui 2 și Biserica Sârbească s-ar face un fel de centrul vechi, cred că are potențial acea zonă. Oricum, este foarte de apreciat această inițiativă. Aradul este un oraș foarte frumos, cu foarte mult potențial, însă, mai trebuie îngrijit și îmbunătățit cu decorațiuni asemenea acestor beculețe. Am fost și eu să le văd acum două zile, strada era populată mai mult decât de obicei, chiar și la ore târzii, erau foarte multe familii care se plimbau pe acolo” zice Cosmina, 37 ani.
Sorina Dragomir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.