Glasul arădenilor- Ce părere aveți despre temperatura din Arad?

0
722

Vremea tot mai schimbătoare nu a reușit să deranjeze arădenii prea tare. Singurul inconvenient pentru locuitorii din municipiu este acela că nu reușesc că se îmbrace cu haine potrivite, temperaturile fiind oscilante în ultimele zile. Perioadele însorite au făcut ca zilele cu ploaie nici să nu fie observate. Mulți spun că temperaturile mai ridicate sunt un câștig din toate punctele de vedere.

Până acum, temperaturile în Arad au fost foarte bune, am avut destul de multă căldură pentru această perioadă. Să știți că, această căldură este bună din toate punctele de vedere. În primul rând că nu trebuie să mai dăm ziua drumul la căldură. De exemplu, în alți ani căldura mergea nonstop și prin martie. A fost și puțină ploaie, dar este ceva normal pentru această perioadă“, a relatat Marta, în vârstă de 65 ani.

M-a bucurat vremea bună, deoarece nu a trebuit să plătesc foarte mult încălzirea. Este foarte greu să te îmbraci pentru că temperatura se schimbă foarte repede. Dimineața, de multe ori este foarte frig și îmi iau o haină mai groasă, dar ziua se încălzește destul de tare și nu mai pot rămâne cu ea. Probabil căldura aceasta este unul dintre efectele încălzirii globale despre care se tot vorbește, însă, nu cred că România o să fie afectată“, a declarat Mateo, în vârstă de 48 ani.

Nu înțeleg de ce avem așa temperaturi… În alți ani, iarna ținea până pe la începutul lui martie. Acum însă, vremea se schimbă de la zi la zi. Nu sunt foarte afectat de temperaturile oscilante și cred că nimeni nu ar trebui să fie. Cred că există o problemă la nivel global, nu numai la nivelul Aradului sau al României. Pentru ca temperaturile să se normalizeze, ar trebui ca oamenii să își schimbe modul de viață. Un prim pas cred că ar fi renunțarea la mașina personală și mersul pe jos sau cu tramvaiul“, a declarat Gabriel, în vârstă de 32 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.