Glasul arădenilor – Ce părere aveți despre terasele din centrul orașului?

0
728

Mulți arădeni s-au bucurat în aceste zile de faptul că au putut ieși din nou la terase cu prietenii. Chiar dacă clasicele terase au fost demontate, măsuțele cu umbreluță și-au făcut treaba excelent. Arădenii spun că este o plăcere să poți socializa împreună cu prietenii chiar dacă în grupuri mai restrânse. Cei care deja au fost la terase spun că unul dintre inconvenientele majore este vremea care poate oricând strica planurile.

„Toată lumea s-a bucurat când s-au redeschis terasele. Chiar dacă acum pe centru avem numai acele mese cu umbrele, tot e mai bine decât nimic. Au demontat terasele ca să facă spațiu, dar eu nu văd așa mare diferență. M-aș fi bucurat să avem zile mai călduroase, adică temperatura asta e de început de primăvară, nu de vară. Din toamnă sper să își revină lucrurile la normal“, a spus Mihai, în vârstă de 24 de ani.

„Nu prea sunt eu cu ieșitul la terasă, mai ales în perioada asta. Dar nu cred că reprezintă un pericol pentru că e în aer liber. Ăștia care îs cu ieșitul la terase se bucură pentru că până acum au stat închiși în case și au băut cafea la ibric. Eu cred că este bine pentru toată lumea că au dat drumul la terase pentru că așa mai circulă banii. Până acum toată lumea a băgat banii la saltea, acum toți vor să arate cine are salteaua mai groasă“, ne-a spus Marian, în vârstă de 31 de ani.

„Cred că terasele în aer liber sunt o idee bună. Eu aș aduce ceva pe malul Mureșului, o gheretă sau ceva de unde oamenii să își poată cumpăra o cafea. Tot Aradul se plimbă pe mal în perioada asta. Și terasele de pe centru sunt bune, numai că nu prea mai au același farmec, iar dacă vine o ploaie mai zdravănă îi împrăștie pe toți. Rămâne ca cineva să aplice ideea, singura mea frică e că malul Mureșului o să ajungă plin de mizerii. Cred că poliția ar trebui să urmărească mai cu atenție pe cei care aruncă mizerii pe jos“, a zis Vlad, în vârstă de 44 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.