Glasul arădenilor- Ce planuri aveți pentru 2020?

0
626

Odată cu sosirea noului an, tot mai mulți arădeni și-au propus ca în acest an să realizeze cât mai multe lucruri. Pentru cei mai tineri, anul 2020 înseamnă un nou pas în viață. Tinerii au recunoscut că deși în acest an vor avea de susținut multe examene precum bacalaureatul, se declară totuși pregătiți. Chiar și cei cu familii și-au stabilit țintele pentru acest an. Unele se referă la aspectul fizic, pe când altele implică achiziționarea unor bunuri materiale mai greu de obținut.

Pentru mine acest an o să fie unul foarte greu. O să am bacalaureatul, iar pentru acest examen trebuie să mă pregătesc foarte bine. După bacalaureat o să vină admiterea la facultate, iar aceasta necesită din nou multă pregătire. Deși sunt multe examene, teste și teze sunt sigur că o să reușesc să termin acest an cu bine. Am persoane care mă susțin, inclusiv părinții mei și sunt sigur că după muncă vine și răsplata“, a declarat Iulian, în vârstă de 18 ani.

La început de an toată lumea își propune ceva. Însă puțină lume ajunge să se țină de acele promisiuni până la finalul anului. Eu mi-am propus ca în acest an să îmi schimb mașina. Puteam să o schimb de anul trecut însă am ales să mai aștept și acest an. Îmi doresc o mașină mai confortabilă. Am trei băieți și de asta aș vrea o mașină puțin mai spațioasă. Prefer să mai aștept câteva luni, dar să știu că eu și familia mea o să avem o mașină comodă și sigură“, a relatat Daniel, în vârstă de 39 ani.

Nu am neapărat un scop pentru anul 2020, am un scop pentru mine, vreau să slăbesc 10 kilograme. Chiar vreau să slăbesc aceste kilograme, cred că o să reușesc destul de repede. Ce e drept am avut grijă ce am mâncat de sărbători. Mi-am făcut abonament la sală și sunt destul de determinat să dau jos aceste kilograme. Față de alți ani nu am exagerat cu nimic. Eu am o mare problemă cu dulciurile, însă până acum am reușit să mă abțin“, a declarat Răzvan, în vârstă de 28 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.