Glasul arădenilor: Ce șanse credeți că are UTA să promoveze în prima ligă, după 11 ani de absență?

0
492

În opinia arădenilor, UTA are șanse să se califice în liga întâi. Jucătorii din acest an sunt mult mai pregătiți, iar antrenorul face diferența, au declarat fanii UTA. Suporterii echipei arădene se așteaptă la o reușită și în meciul cu echipa Dinamo. Șansele de succes sunt mari, deoarece echipa s-a pregătit foarte bine.

„Eu spun că sunt șanse foarte mari ca UTA să promoveze în liga întâi, chiar dacă de 11 ani e tot în liga a doua. Trebuie să existe bunăvoință și sunt sigur că jucătorii echipei UTA o au, acum că beneficiază și de un antrenor, bun nu au scuze de un evenrual eșec. Fanii UTA o să susțină mereu echipa. Mereu o să susțin echipa arădeană, îmi este dragă și o să o susțin și la meciul cu Dinamo“ a declarat Aurel, în vârstă de 58 ani.

„Jucătorii de anul ăsta sunt pregătiți mult mai bine față de alți ani. Antrenorul Lazslo Balint o să aducă echipa în liga întâi, este un antrenor mai dur, dar asta face diferența. Mă bazez pe Buhăceanu și Iacob. În opinia mea Buhăceanu este un atacant foarte bun, iar Iacob e un portar ce va apăra cu siguranță multe șuturi la poartă. Echipa se integrează bine în liga a doua, dar are jucători de liga întâi care să îi trag și pe ceilalți în sus“ ne-a povestit Sami, în vârstă de 16 ani.

„UTA a fost una dintre cele mai bune echipe. A rămas în istorie, am așteptări mari de la jucătorii acestui sezon, chiar dacă de 11 ani echipa noastră a rămas în liga a doua, acum simt că jucătorii sunt suficient de pregătiți să avanseze în liga întâi. Antrenorul a contat mult pentru această echipă, sunt convins că a reușit să își motiveze jucăorii suficient încât aceștia să tragă tare pentru prima ligă“ ne-a povestit Iulian, în vârstă de 42 ani.

„Echipa s-a pregătit foarte bine în acest an. După atâția ani în care a jucat în liga a doua eu spun că ar fi cazul să facă un efort și să promoveze în liga întâi. Arădenii au așteptări ridicate de la UTA, urmează meciul cu Dinamo, sper ca jucătorii noștri să ofere ce au mai bun și să ducă UTA mai aproape de Cupa României“ ne-a declarat Ștefan, în vârstă de 24 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.