Se face mare vâlvătaie în jurul a două persoane, respectiv Liviu Dragnea și Radu Mazăre. Pentru că e puțin suspicios felul în care a fost adus Mazăre și repeziciunea cu care s-au mișcat ca să îl vadă adus în țară după atâta timp, ne-am gândit că poate cele două procese au vreo legătură și am vrut să știm și părerea cititorilor noștri.

Probabil că da. Dacă tot l-au adus așa din scurt, au rezolvat repede să vină în țară, de ce nu au făcut-o acum câțiva ani când asta își doreau? Dacă acum au putut, puteau și atunci. L-au adus ca să nu mai fie toată atenția doar pe unu. Normal că uiți de Dragnea când vine Mazăre cu avionul și îți arată pe toate canalele de televiziune unde e avionul ăla“, spunea Gheorghe, 49 ani.

Cred că da. Eu nu țin cu nimeni care fură, nu zic că Mazăre a făcut ceva bine și e nedrept ce i se întâmplă, dar acum câțiva ani era momentul să îl închidă, nu acum când e Dragnea în vizorul tuturor. Au încercat sigur să facă ceva, poate îl vedem pe Mazăre închis și pe Dragnea în libertate peste câteva luni. Poate s-au gândit că dacă bagă unu la închisoare uităm de celălalt“, zice Claudiu, 37 ani..

Nu știu, adică am văzut și eu că l-au adus, dar nu prea am urmărit șirul evenimentelor. Nici nu mai știu ce a făcut Mazăre, dar se poate să aibă legătură, orice e posibil la noi în țară. Poate încearcă să îl bage pe unu de care am și uitat și să îl scape pe altul care nu e suportat de o țară întreagă“, spune Constantin, 24 ani.

Eu îl știu pe Mazăre de omul ăla care se distrează, care petrece cu toată lumea de pe plajă, care își face de cap. Știu că și el le are pe ale lui, ilegalitățile care l-au făcut să plece din țară, dar până zilele trecute nici măcar nu mi-ar mai fi trecut prin cap să mă gândesc la ce a făcut Mazăre. În schimb, Dragnea e peste tot, auzim povești din toate părțile și deja îi știm toate minciunile și vorbele. Poate vor totuși să mai țină mincinosul pe aproape și să îl închidă acum pe unu care nici măcar nu ne-a făcut așa rău cum ne face Dragnea“, zicea Ana-Maria, 25 ani.

Nu cred că sunt legați unul de celălalt, nici pe aproape, par total la poluri opuse. În schimb, cred că cineva dintre cei care au un cuvânt de spus îi leagă acum cu forța ca să se mai facă încă o șmecherie și încă un lucru prin care să păcălească românii și să le fie bine doar lor“, povestea Paul, 32 ani.

Recomandările redacției