Începând cu 15 iunie arădenii iubitori de sport au putut merge din nou la sălile de fitness. Mulți au așteptat cu sufletul la gură redeschiderea sălilor. Măsurile stricte de distanțare și igienizare nu au oprit din exerciții pe cei care își doresc un corp mai bine definit pentru vară. Cei care ridică greutăți spun că cel mai mult le-au lipsit aparatele cu scripete, dar și clasicele gantere.

Am așteptat cu nerăbdare să pun mâna din nou pe bară. Am făcut exerciții în aer pentru a mă menține, dar nu se pot compara cu greutățile din sală. Multă lume spune că partea grea este ridicatul de greutăți, însă cel mai greu este să ai grijă la mâncare. În această perioadă nu m-am îngrășat tocmai pentru că am mâncat mese calculate. Fiecare calorie a fost consumată după cât de activ am fost“, a spus Alex, în vârstă de 27 ani.

Am așteptat de mult redeschiderea sălii. Eu fac sală în Boul Roșu, iar acolo spațiul este suficient de mare. Am fost la sală, iar regulile chiar sunt respectate. Sper ca oamenii să le respecte cât mai mult timp deoarece unii au tendința să revină la vechile obiceiuri după scurt timp. Cel mai dor mi-a fost de banda de alergat, dar și de gantere. Toată lumea spune că fetele nu ar trebui să lucreze cu greutăți, dar este o mare minciună. Oricine poate să își lucreze mușchii cu greutăți“, a spus Gloria, în vârstă de 21 ani.

Nu neg faptul că am pus câteva kilograme în această perioadă, dar nu am avut ce face. Soția mea gătește foarte bine, iar mie îmi place mâncarea. Cu toate acestea m-am reapucat de sală deoarece sportul este foarte important. Eu știu ce am de făcut, foarte multe exerciții de cardio. Pentru început o să o iau mai ușor. Treptat îmi voi reveni la greutatea la care am fost acum câteva luni“, a spus Cristi, în vârstă de 31 ani.

Recomandările redacției