Glasul arădenilor – Cum a fost proba la limba și literatura română?

0
583

 

Proaspăt absolvenții de liceu au avuta zi prima probă a examenului de bacalaureat. Prima probă a fost la cea la Limba și literatura română, iar în următoarele zile elevii urmează să susțină probele la diferite materii. Cei care s-au pregătit susțin că examenul a fost unul ușor, pe când alții spun că au avut mici dificultăți la subiectul al treilea. Cei care au susținut examenul spun că așteaptă ca această perioadă să se încheie și să afle rezultatele pentru a putea să se înscrie la facultate ori să se distreze din nou cu prietenii.

Nu am fost pregătit deloc pentru subiectul trei. Am fost luat prin surprindere, însă în mare parte m-am descurcat. Astăzi o să recapitulez foarte puțin la istorie, iar după o să mă relaxez. Am refăcut subiectul împreună cu profesoara mea și am realizat că ceea ce am scris a fost bine. Nu m-am așteptat la să pice comedia la subiectul trei, mai ales «O scrisoare pierdută». După bac vreau să ies cu prietenii mei deoarece în ultima perioadă tot ce am făcut a fost să învăț“, a spus Denis, fost elev al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi“ .

Mă bucur că a picat comedia deoarece am învățat foarte bine «O scrisoare pierdută». Miercuri am examenul la mate, iar după proba la alegere. După ce dăm bac-ul am vorbit cu mai mulți prieteni să facem o petrecere. Chiar și azi am ieșit la o terasă după examen, deoarece ne-am bucurat că am știut. Am decis să mă înscriu în Arad la universitatea «Vasile Goldiș». Vreau să devin învățătoare și de aceea am ales facultatea de științe ale educației“, a spus Denisa, fostă elevă a Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn“.

Mă Bucur că a picat genul dramatic. La română m-am pregătit serios, față de geografie și istorie. După bac mi-am propus să mă relaxez. Știu că săptămâna aceasta va fi una mai dificilă și plină de emoții și de aceea sper să treacă cât mai rapid“, ne-a povestit Delia, fostă elevă, a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.