Glasul arădenilor – Cum ați petrecut acest sfârșit de săptămână?

0
440

Arădenii au profitat de zilele călduroase de vară din acest sfârșit de săptămână și au ieșit cu prietenii sau familia în diferite locații. Terasele au fost pline de oameni care s-au bucurat de primele zile cu temperatură de vară. Arădenii povestesc că au fost la ștrand și s-au relaxat în apă sau pur și simplu au stat întinși la căldura soarelui.

La cât de cald a fost în aceste zile am ieșit împreună cu familia în oraș să mâncăm înghețată. Ne-am plimbat pe mal și cam asta a fost toată ieșirea noastră din weekend. Nu am vrut nici să exagerăm cu mersul în spații super aglomerate chiar dacă sunt în aer liber. Mă bucur că am avut parte de zile de vară, pentru că acea vreme de toamnă nu se potrivea cu luna în care suntem“, a spus Lucian, în vârstă de 25 ani.

Sâmbătă nu a făcut nimic special, Duminică am fost la ștrand cu prietena mea. Sunt fericit că a venit vara și ne putem bucura de ea. Aștept festivaluri în aer liber și cât mai multe activități. Sper ca până în toamnă lucrurile să își revină. Oricum nu aveai ce să faci în Arad, dar acum lucrurile stau și mai rău. Sunt curios ce o să se întâmple cu concertele și festivalurile ce se țineau și până acum în aer liber“, a spus Adelin, în vârstă de 21 ani.

În weekend am fost împreună cu familia în oraș. Am mers în mai multe locuri deoarece nu am ieșit împreună de mai mult timp. A fost un timp plăcut petrecut împreună și chiar dacă mulți spun că nu ai unde să mergi în Arad, o ieșire la Ceala sau chiar pe mal pot fi tot ce ai nevoie. Am fost și la un restaurant, iar servirea a fost foarte bună“, a zis Liviu, în vârstă de 42 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.