Glasul arădenilor – Cum ați petrecut aceste frumoase zile de „primăvară“?

0
572

Datorită temperaturii prielnice plim­bărilor și mersului cu bicicleta, în ultima perioadă tot mai mulți arădeni au profitat de această vreme primăvăratică. Mulți părinți și bunici au ieșit la plimbare cu cei mici. Din peisaj nu au lipsit nici iubitorii de animale, care și-au scos la plimbare animalele de companie. Cei intervievați mărturisesc că nu se așteptau la o asemenea temperatură în luna februarie.
„Anul acesta am avut o iarnă destul de blândă, în alți ani în această perioadă ningea. Dacă stau să mă gândesc mai bine au fost ani în care ningea și în luna martie. Pentru mine și soțul meu această vreme a fost un prilej de bucurie deoarece am putut să mergem cu cei doi nepoței în parc. Și cei mici s-au bucurat pentru că fiica mea nu prea are timp să mear­gă cu ei prin parcuri, și nici nu a vrut să îi scoată când temperaturile au fost mai scăzute de frică să nu răcească“, ne-a declarat Iulia, în vârstă de 58 ani.
„Cred că tot Aradul a profitat de această temperatură, inclusiv sora mea a ieșit afară. Iar sora mea iese foarte rar din casă, ea preferă să stea la computer, dar totuși de această dată a ieșit și ea afară. Adevărul este că eu am reușit să o conving datorită faptului că mi-am cumpărat un cățeluș. Până acum a fost destul de mic, iar veterinarul nu mi-a dat voie să ies cu el pe stradă. Dar de câteva zile am primit permisiunea de a merge cu el pe stradă și așa am reușit să îmi scot și sora la plimbare“, ne-a poves­tit Daria, în vârstă de 20 de ani.
„În ultima vreme am avut parte de o temperatură foarte frumoasă. Chiar am ieșit zilele acesta cu bicicleta, dar am făcut și mai multe plimbări pe Malul Mureșului. Deși este frumos afară trebuie să avem foarte mare grijă. Această temperatură face virușii din aer să se înmulțească. Este indicat să consu­- măm cât mai multe citrice, pentru a ne proteja“, ne-a relatat Flavius, în vârstă de 43 ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.