Glasul arădenilor-Cum ați sărbătorit de Dragobete?

0
514

Mulți arădenii au sărbătorit Dragobetele într-un mod cât mai autentic. Chiar dacă unii din cei cu care am discutat nu au avut partener stabil…totuși, ei au sărbătorit. Atât unele femei, cât și unii dintre bărbații intervievați și-au făcut cadouri singuri, pentru a se bucura de sărbătoare din plin. Cei mai tineri spun că, în ziua de azi este foarte greu să îți găsești perechea, însă nu-i ceva imposibil.

Am început ziua de Dragobete cu o cafea. Am fost cu mama mea la o cafea, iar după am fost la serviciu. Nu am primit cadouri de la nici un băiat, însă mi-am făcut singură mai multe cadouri. După ce am plecat de la serviciu, m-am oprit la un magazin de cosmetice și mi-am cumpărat mai multe produse de make-up. Cred că oamenii ar trebui să fie mult mai receptivi, deoarece, în ziua de azi este foarte greu să îți găsești un partener. Toți oamenii sunt preocupați de problemele de zi cu zi și parcă comunică mai puțin, ne-a declarat Bianca, în vârstă de 19 ani.

De Dragobete am lucrat. Nu am primit cadouri pentru că, recent m-am despărțit de iubitul meu. Dragobetele este o sărbătoare mult mai autentică, mult mai românească (unii ar spune Valentine’s Day de România). Să fiu sinceră, prefer Dragobetele în schimbul sărbătorii Sfântului Valentin. În acest an am avut parte de o vreme superbă, care a făcut multe cupluri să iasă la plimbare, însă eu am preferat să stau la birou“, ne-a povestit Oana, în vârstă de 26 ani.

Am sărbătorit împreună cu prietena mea, i-am cumpărat mai multe cadouri mai mici. Anul acesta de Dragobete nu au fost prea multe tarabe de unde puteai să cumperi cadouri. Cred că ar trebui să prețuim mai mult sărbătorile și tradițiile noastre, în loc să le copiem de la alții. Nu știu dacă se practică, dar prietena mea mi-a făcut prăjitura mea favorită. Cred că oamenii ar trebui să se iubească zi de zi, nu numai de Dragobete sau alte sărbători“, ne-a declarat Bogdan, în vârstă de 25 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.