Glasul arădenilor – Cum credeți că va afecta războiul din Iran, România?

0
498

Datorită unor conflicte dintre Statele Unite ale Americii și Iran, este foarte posibil ca între acestea să apară un război. Arădenii declară că această veste nu este una foarte plăcută. Mulți spun că acest război este unul de interese. Problema cea mai mare fiind pierderile de vieți omenești. Chiar dacă asupra țării noastre nu se vor vedea efectele directe al acestui posibil război, consecințele se vor resimți pretutindeni.

Acest război care este pe cale să izbucnească este unul de interes. Statele Unite ale Americii are un interes în acea țară. Nu cred ca România o să fie afectată de acest război. Economia țării nu depinde de cea a tării care este în război. Chiar dacă am văzut că în Iran sunt foarte mulți fanatici, tot nu mă simt bine când știu că oameni nevinovați trebuie să treacă print-un război. Aceste situații sunt foarte dificile și mereu există un număr mare de victime“, a declarat Stelian, în vârstă de 44 ani.

Sunt convinsă că acest război care la urma urmei este provocat de Americani are și un interes ascuns. Nici cei din Iran nu sunt foarte pașnici. Din moment de au bombardat bazele Americane, nu cred că au nici ei intenții prea bune. În ceea ce privește modul în care acest război o să afecteze România, nu pot spune că țara noastră o să fie afectată într-un fel. Eu îmi doresc ca acest conflict să se aplaneze, deși este foarte greu de crezut că o țară precum America va trece peste atacul care a avut loc asupra bazelor sale“, a povestit Mirela în vârstă de 56 ani.

Războiul din Iran nu cred că o să ne afecteze. Însă acest război, care sunt sigur că o să înceapă, o să aibă efecte foarte negative. Nouă oamenilor din țările europene, să zicem cele mai ferite de război ne vine greu să credem ce se întâmplă în acele zone de conflict. Pentru noi aceste imagini ale războiului sunt foarte vagi. Trebuie să ne gândim că în acea țară, pe lângă cei înarmați mai există și familii, copii și oameni nevinovați“, a relatat Iosif, în vârstă de 49 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.