Glasul arădenilor – Cum v-ați petrecut acest weekend prelungit?

0
526

Cu ocazia Rusaliilor ortodoxe, arădenii au beneficiat de un weekend prelungit. I-am întrebat dacă au profitat de această ocazie și cum și-au petrecut zilele libere.

„Mi-am petrecut aceste zile libere, ca orice alt creștin, am fost și duminică și luni la Biserica din cartier, împreună cu vecinele mele. Am ascultat slujba, ne-am mai rugat pentru aproapele nostru, pentru copii, pentru nepoți, pentru rude, am mai pus o lumânare. După slujba de la Biserică m-am dus acasă și am început pregătirile pentru masă pentru că au venit copiii cu nepoțeii în vizită. Nu am făcut ceva ieșit din comun, a fost ca orice alt weekend, atât că m-am mai bucurat de o zi liberă în plus” spune Maria, 56 ani.

„Nu am prea avut cum să simt faptul că am beneficiat de un weekend prelungit, pentru că sunt la liceu și deja am vacanță, așa că oricum, cu weekend prelungit sau fără, tot liberă sunt. Am fost sâmbătă la Pool Party la ștrand, chiar dacă nu are nici o legătură cu sărbătoarea de Rusalii, dar așa mi-am petrecut eu acest sfârșit de săp­- tămână. Chiar mi-a plăcut evenimentul la care am participat, mi s-a părut o idee foarte bună de a alege această dată pentru realizarea acestui eveniment, pentru că nu toți sunt la fel ca și mine, alții au locuri de muncă și probabil din această cauză nu ar fi putut ajunge la Pool Party. Mi s-a părut o inițiativă foarte bună și cu siguranță Aradul ar crește enorm în ochii multor tineri dacă ar găzdui asemenea evenimente mai des” zice Carina, 18 ani.

„M-am bucurat foarte mult de acest weekend prelungit, chiar dacă nu l-am petrecut sărbătorind motivul pentru care am primit încă o zi liberă de la muncă, ziua de Rusalii. Am hotărât împreună cu soția să luăm bilete pentru un City Break spontan într-o altă țară. Imediat cum am aflat de această zi liberă în plus am căutat diverse destinații, iar în cele din urmă am ales Croația pentru că ni s-a părut că nu e nici foarte departe și era cea mai bună ofertă privind calitatea și prețul. De mult timp am plănut un City Break spontan cu familia, însă nu am avut ocazia potrivită până acum, iar mulțumită acestui weekend prelungit, în sfârșit am putu să fac familiei această surpriză” ne spune Cornel, 37 ani.

„În acest weekend prelungit a fost prima dată când am mers la ștrand, în acest an. Mi-am adunat mai mulți prieteni, care nu au nici ei aer condiționat acasă, și am propus să ne răcorim puțin la ștrand. Ne-am petrecut pe ștrand toată ziua, pentru că după o zi întreagă de stat la soare și răcorit în bazine, am rămas și la petrecerea din aceeași seară de pe ștrand” zice Liviu, 26 ani.
Sorina Dragomir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.