Anul acesta a fost cu ghinion pentru că 1 iunie nu a căzut în timpul săptămânii și a fost și sub avertizare meteo de cod galben de ploi. Noi știm cum a fost ziua pentru noi, am vrut să vedem dacă și restul arădenilor au fost la fel de dezamăgiți.
„Nu a fost deloc cum ne do­ream. În alți ani ieșeam în oraș, mer­geam la pădure, la ștrand, la o plimbare pe la Șiria sau mai știu eu pe unde. Anul acesta, pe lângă că a căzut în weekend și nu a mai fost ziua liberă chiar o zi liberă de care să te bucuri în plus, a mai și fost vreme de stat în casă și de dormit. Nu mi-a plăcut, la fel ca 1 mai, cum a venit, așa a și trecut, nimic special“ zicea Georgiana, 22 ani.
„Toată ziua am stat în casă. Am vrut să mai mergem pe la mall, dar ce să faci și acolo. Nimic nu am făcut, s-a dus ziua destul de repede cu vremea asta care ne-a ținut în casă. Eu am stat câteva ore lipită de televizor și când s-a întunecat m-am pus în pat la somn. Urât început de vară am avut. Altă dată în pantaloni scurți, acum stăm cu geaca pe noi. Sper doar să se mai încâlzească măcar puțin să începem să ieșim pe afară mai mult că în ritmul ăsta trece vara și nici nu simțim că a venit de fapt“, spune Iulia, 19 ani.
„Noi am fost pe la mai multe rude care aveau copii mici. Ne-am gândit că sigur s-ar bucura dacă le-am face câte un cadou, măcar ceva mic la fiecare. Am mers, le-am dus cadourile, am mai stat pe acolo la un pahar de ceva, am mâncat și mai târziu am mers acasă și am dormit. Seara am ieșit să mâncăm o pizza în oraș și cam atat cred că a fost tot“, a spus Corina, 28 ani.
„Aveam în plan să facem un grătar, adevărul e că am și reușit, dar l-am mâncat înăuntru că a început ploaia. A fost ok și așa, dar e păcat că nu a căzut măcar într-o zi de luni data de 1 iunie ca să stăm și noi acasă. Așa a căzut în weekend și nu ne-a ajutat cu ni­mic, poate plecam undeva dacă aveam iar concediu de trei zile“ poves­tește Andreea, 31 ani.
„Ne-am petrecut-o sperând că o să se ducă vremea asta rea și o să iasă puțin soarele ca să ne plimbăm prin parc cu copiii. Din păcate, nu a fost deloc așa. Am stat acasă, ne-am jucat, le-am cumpărat cadouri băieților, ne-am uitat împreună la desene, am mâncat tort. În principiu nu a fost rău, dar vreau și eu vreme bună că m-am săturat tare de cum e acum. Tot ploaie, tot frig, nu mai știi cum să e îmbraci sau să te încalți că sunt câte două anotimpuri pe zi“, zicea Cătălina, 33 ani.  

Recomandările redacției