A fost o zi importantă pentru toți românii. A venit momentul în care lumea are șansa să facă o schimbare și toți au profitat de asta. Ziua de 26 mai a fost așteptată de multă lume și cei care au vrut cu adevărat, au mers să voteze pentru un viitor mai bun.
„Votez cu încrederea că o să se schimbe ceva în conducerea țării. Sunt tânără și m-am săturat să văd că toți își bat joc de noi. Suntem tineri și nimeni nu ne susține cu nimic niciodată, mai mult ne încurcă tot ce fac conducătorii țării. Nu îmi place ce se întâmplă și văd cum toată lumea e disperată deja să se schimbe ceva, orice schimbare mică e un pas înainte că țara noastră se duce tot mai jos”, spune Cornelia, 24 ani.
„Vreau să nu mai văd că legile se fac după cum fură alții. Eu dacă furam cât a furat Dragnea și toți din Parlament stăteam toată viața la închisoare. Ei, pentru că legile se fac după cum le convine, se plimbă pe stradă și mai au și pretenția să ne conducă țara, să ne spună nouă ce și cum să facem că se simt foarte în măsură să facă asta când ei nu sunt buni de nimic”, povestea Mihail, 40 ani.
„Îmi doresc să se facă puțină curățenie printre cei care ne conduc. Majoritatea legilor sunt o porcărie, porcărie făcută ca să poată să fure ei cât au chef și să trăiască ei bine în loc să trăim noi, sau măcar și noi pe lângă cei care sunt la putere, nu doar noi. Sper să se facă o schimbare dacă tot am ieșit la vot și din câte am văzut, lumea s-a mobilizat de data asta mai bine ca altă dată”, zice Marcela, 30 ani.
„Sper că o să dispară toți co­rupții. Când văd că toți vor să plece din țara asta că e din ce în ce mai rău mai că mă bate și pe mine gândul. Nimic nu îmi place, mi se pare foarte urât ce fac cu noi, își bat joc de noi, nu știu, nimic nu merge cum trebuie. E urât încotro se îndreaptă tot. Suntem de râsul oricărei alte țări din Europa și bătaie de joc pentru toți care aud că suntem români”, zicea Arpi, 44 ani.
„Dacă ar face vreo diferență votul de acum, aș fi tare fericită. Eu nu cred că după votul de acum mai e vreo șansă să ne conducă aceeași oameni, e imposibil, cel puțin anul acesta s-au mobilizat mulți tineri, în sfârșit vor și ei să meargă la vot și să se implice. Cred că în ultima perioadă oamenii s-au trezit la realitate de tot și ne-am mobilizat să încercăm să facem schimbarea asta de care avem atâta nevoie. Ți-e urât să mai fii român în ultimul timp și mie nu îmi place să simt rușine când mă gândesc la realizările din țara noastră”, spunea Simona, 32 ani. 

Recomandările redacției