Lumea a votat, urmează să aflăm dacă au făcut alegerea bună. Fiecare și-a dorit o schimbare și cu toții speră să o vadă cât mai curând. Timpul însă, el va decide cât de bună a fost alegerea făcută la voturile din 26 mai și tot el ne va arăta diferențele.

Bine ar fi cât mai repede, dar cum la noi toate se fac cu încetinitorul, m-aș mira să se vadă diferențele în câteva săptămâni. În primul rând contează să fie vreo diferență. Ne-am dus la vot, sper că nu am reușit să o dăm în bară mai rău ca altă dată. Noi i-am ales și până acum și nu am făcut neapărat cele mai înțelepte alegeri, dacă se schimbă conducerea, sper să se se vadă”, spune Cosmin, 32 ani.

Depinde doar de ei. Noi am votat ca să se schimbe ceva în țara asta, dar puterea tot la ei este. Nu zic că nu o să se schimbe ceva, dar după părerea mea, poate e greșită, poate că nu, majoritatea merg mână în mână. Nu cred că sunt unii care n-au greșit cu nimic și care chiar s-ar implica trup și suflet pentru țara noastră. Sper să mă înșel și să ne surprindă cu niște schimbări încă din primele zile”, zicea Carol, 25 ani.

Prima schimbare s-a făcut deja. Dragnea e închis, acum așteptăm să le vedem și pe celelalte. Sper să nu fie unica schimbare și de acum să înceapă să își facă de cap parlamentarii și să nu le pese iar de noi. Să continue tot așa că mergem pe drumul cel bun dacă ne scapă de cei care ne fac țara de râs. E imposibil să lași așa oameni să ne conducă și să ne reprezinte în fața lumii, ne face să părem o țară de corupți și inculți”, povestește Otilia, 43 ani.

Vreau să cred că după ce se numără și e clară treaba să înceapă să facă schimbări. Te mai saturi și să vezi că merg lucrurile din rău înspre mai rău. Vrem și noi să ne mândrim iar că suntem români, dacă se mai poate așa ceva, momentan n-ai curaj să strigi în gura mare un lucru ca acesta că ajungi să fii de râsul lumii. Poate curând o să fie mai bine. Noi sperăm, că altceva ce să și facem? Așteptăm o minune dacă se mai poate să se întâmple”, spunea Dorin, 27 ani.

Poate niciodată. Eu nu mai cred nimic până nu văd cu ochii mei schimbarea. Am fost la vot, am votat pentru ceva mai bun, dacă se poate ceva mai bun și cu speranța că nu sunt toți la fel. Așteptăm acum și vedem mai târziu. După alegeri oricum o să vină promisiunile, cu practica stau mai prost parlamentarii noștri”, zice Pavel, 51 ani.

Recomandările redacției