Glasul arădenilor – În ce fel v-a afectat furtuna de noaptea trecută?

0
506

Aradul a avut parte de încă o furtună puternică care a pus mai mulți stâlpi la pământ, a blocat niște drumuri și a lăsat orașele fără curent electric pentru o bună bucată de timp, unele dintre acestea având nevoie de ceva mai mult timp pentru a se remedia. Am luat și eu parte la furtuna de ieri, am stat pe întuneric și am văzut când toți cei cu acces la internet au început să publice ce se întâmplă prin oraș. Am vrut să văd cum au trecut și alții prin această furtună și am mers să întreb câteva persoane.

Pe mine m-a prins pe afară. Până am ajuns la mașină ca să putem pleca acasă am fost complet udă, haine, adidași, păr, tot. N-am avut ce să fac ca să scap că eram pe străzi și ne plimbam. Nu ne-am ales ziua potrivită pentru o ieșire nocturnă, dar ne-am distrat puțin. Mie mi s-a părut amuzant cum s-a terminat și că am alergat pe toate străzile ca să ajungem la adăpost, păcat că nu a fost mai cald afară“, spunea Raluca, 17 ani.

Eu eram pe terasa din curtea unui prieten, eram mai mulți. La început mi s-a părut că începe să ploaie puțin cam tare, dar nu ne-am panicat niciunul și nu ne-a trecut prin cap să mergem în casă. Dintr-o dată, în câteva minute ne-am văzut toți uzi, am luat boxele în brațe să mergem în casă, în 10 metri cât am avut de mers am reușit să fim uzi până la piele. S-a luat curentul imediat, a bătut vântul foarte tare, nu a fost prea amuzant când ne-am știut toți cu telefoanele descărcate și departe de casele noastre“, povestește Maria, 19 ani.

Pe mine m-a prins pe drum. Noroc că eram în mașină și nu am fost pe undeva pe jos. Conduceam, dar la un moment dat nu am mai văzut bine drumul și am tras câteva minute pe dreapta. Am sunat acasă să văd dacă totul e bine și am așteptat să se liniștească ploaia ca să pot să îmi continui drumul. Bine măcar că nu ne-a inundat iar ca data trecută, probabil era mai rău dacă ținea mai mult“, zice Cristi, 27 ani.

Eu dormeam la ora aia. Am văzut abia dimineață că s-a dus și curentul, că au fost puși stâlpi la pământ și ce s-a mai întâmplat prin oraș. Nu am auzit nimic, nu m-a trezit, nu știam eu ce se întâmplă afară. Acum dimineța când am plecat de acasă mai vedeam oameni care lucrează la stâlpii de curent, mai niște crengi, frunze, dar nimic distrus prea tare. Nu știu cum e prin alte părți, dar porțiunea de drum pe care am venit eu arăta destul de bine“, ne spunea Bogdan, 31 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.