Glasul arădenilor – La ce metode recurgeți ca să slăbiți după sărbători?

0
323

Pentru aproape fiecare persoană, povestea este aceeași, ne chinuim să avem corpurile mult visate înainte de sărbători, concedii sau vacanțe, ca după aceea să o luăm de la ca- păt pentru că ne-am bucurat puțin prea mult de toate felurile de mâncare ce ne-au fost puse la dispoziție. Curioși am fost să auzim ce fac arădenii ca să dea jos kilogramele în plus.
„Cred că o să mănânc foarte multă salată pentru o perioadă. Adevărul este că m-am îngrășat puțin acum de sărbători pentru că am fost înconjurată de prea multe feluri de prăjituri. O să beau multă apă, mănânc salate, poate mai ies și la o alergare din când în când, dar cunoscându-mă, asta poate că nu o să se întâmple de fapt. Vedem, poate am noroc și le dau jos fără sport până la următorul concediu”, zice Alina, 21 ani.
„De luni m-am hotărât să merg la sală. Nu știu dacă o să și ajung, dar după ce am văzut cât îmi arată cântarul după Paști, cred că sunt suficient de motivată de data aceasta să trec la fapte. Cred că o să renunț o perioadă și la mâncatul în oraș că mai e puțin până la proba costumului de baie și nu vreau să regret toată mâncarea pe care am mâncat-o până acum”, spune Raluca, 19 ani.
„Eu nu mă stresez cu slăbitul după sărbători, înainte de ele mă chinuiam să mă mențin la o anumită greutate. Fix în ziua de Paști am făcut o toxiinfecție alimentară care a dat jos de pe mine undeva la patru kg. Acum aștept să îmi revin de tot ca să pot să mă îngraș la loc. Nu știu de alții, dar eu mă îngraș greu și slăbesc repede și nu pot spune că îmi place că mi se întâmplă asta”, zicea Pa­trick, 20 ani.
„Aș vrea să știu dacă m-am îngrășat sau nu, dar nu știu și nici nu prea cred că am pus mult pe mine. Eu oricum mănânc mult și des, pentru mine, de sărbători, e exact ca în oricare altă zi, dar poate cu ceva mai multe prăjituri. Nu mă cântăresc că nu are rost și la sală mi-am propus să merg încă dinainte de sărbători și tot n-am reușit să ajung, poate urmează”, spunea Cătălin, 21 ani.
„Îmi place să cred că o să fiu destul de motivată cât să mă apuc de sport. Pentru început am văzut ceva cură de detoxifiere și aș vrea să o încerc, este vorba de ceva sucuri ce le bei undeva la trei zile. După asta, dacă mă pot ține, mai văd eu ce urmează să fac și cum o să reușesc să dau jos ce am pus pe mine. Dacă am puțin noroc, se duc kilogramele așa ușor ușor fără să fac eu prea mult efort”, povestește Anita, 22 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.