Multă lume preferă să cumpere de pe internet, mersul în magazine devenind o activitate din ce în ce mai rar făcută, în special în rândul tinerilor. Am vrut să vedem exact ce părere au câțiva arădeni despre cumpărăturile online și dacă preferă mersul în magazin.

Îmi place să cumpăr și de pe internet, dar și din magazine, depinde ce produs îmi trebuie. Dacă vreau ceva lejer, ceva sport de exemplu, cumpăr mult și de pe internet pentru că sunt foarte multe modele și au și prețul mult mai accesibil parcă. Dacă e vorba de haine mai elegante, merg direct în magazin pentru că nu risc să nu se potrivească mărimea sau să nu îmi ajungă la timp pentru un eveniment”, zice Simona, 29 ani.

Nu mi-am luat niciodată de pe internet, nici măcar o pereche de mănuși, nimic. E fata mea care își tot comandă, dar eu știu că abia îmi nimeresc mărimea în magazin, pe internet sigur nu aș avea nici o șansă să comand exact ce trebuie. Mai văd și eu reclame și haine frumoase, dar mă gândesc mereu că pierd banii dacă nu se potrivește și așa mai bine merg eu în magazin și îmi iau ce îmi trebuie”, povestește Mariana, 42 ani.

Prefer magazinul. Mă duc, văd materialul, văd cum se așează pe mine și cumpăr dacă îmi place, dacă nu, pun la loc și caut mai departe. Dacă îmi iau de pe internet poate am surprize neplăcute și nu vreau neapărat să pierd niște bani pentru că mi-a fost lene să caut prin magazine”, spune Camelia, 31 ani.

Mi-am luat de câteva ori de pe internet și recunosc că îmi place mai mult. Poate pentru că mi-e mai simplu să mă uit la ele, le aleg și aștept să ajungă acasă. Recunosc, am luat și țeapă de câteva ori și nu m-am bucurat prea tare, dar nu m-am descurajat și acum comand doar de pe câteva site-uri care nu m-au dezamăgit până acum”, zicea Iasmina, 19 ani.

Îmi iau de pe internet doar încălțăminte și doar dintr-un loc. Nu risc să îmi cumpăr haine și să văd că nu stau bine pe mine, mai ales că am obiceiul să fac așa și cu hainele pe care le iau din magazine. De multe ori merg, probez, îmi place de nu mai pot, ajung acasă și când vine clipa să le port realizez că nu îmi mai place cum se asează pe mine”, povestește Raluca, 24 ani.

Foarte multe îmi cumpăr de pe internet. Orice văd și îmi place tare, îl cumpăr, fie că e haină sau altceva. De cele mai multe ori am fost mulțumită de ce am primit și cred că din lejeritate recurg la varianta asta de a cumpăra online”, spunea Anita, 21 ani.

Recomandările redacției