S-a făcut mare vâlvă în jurul subiectului „Dragnea”. A fost condamnat la închisoare, toată țara pare că s-a bucurat, dar nu e nimic sigur. De aceea, am mers și am întrebat arădenii să vedem ce cred ei că urmează, dacă va fi un beneficiu pentru PSD sau un dezavantaj lipsa lui Dragnea din partid.

Clar pierde. Păi ce mai știu să facă acum că nu mai e șeful lor să ascundă toate minciunile? Probabil acum o să cadă rând pe rând câte unul dintre ei. Sau se retrag, încearcă să meargă în alte partide, cine știe ce mai fac doar ca să fie și ei pe acolo. Oricum, după părerea mea, sunt pierduți toți fără Dragnea. Nu se așteptau ei să îi lovească așa tare legile și să se aplice și la ei ca la oricare alt om din țara asta”, spune Gabi, 33 ani.

Pierde PSD-ul fără liderul lor. Acum nu mai are cine să îi învețe cum să fure și cum să facă smecherii ca să ne păcălească pe noi, cei care tragem ca să le fie lor bine. Bine că măcar unul a dispărut, acum ar fi și mai bine dacă s-ar duce toți, unul după celălalt și să împartă închisoarea cum au împărțit Parlamentul”, zice Constantin, 44 ani.

Câștigă, poate că până acum el avea mai multe drepturi ca restul, acum au rămas alții care își pot face de cap în liniște. Oricum ar fi, noi am avut de pierdut când Dragnea era liber, noi o să avem de pierdut și dacă se descurcă să ne fure și fără el. Tot noi cădem la mijloc, fie că e sau nu Dragnea pe aproape. Până la urmă, toate șmecheriile nu le-a făcut doar el, cineva l-a ajutat și acum au rămas ajutoarele”, zicea Corina, 27 ani.

Eu cred că dintr-o dată o să devină PSD-ul chiar și mai groaznic ca înainte. Poate acum au ocazia toți restul care nu au pic de școală să ajungă măcar cu o treaptă mai sus dacă a dispărut Dragnea. Și-o iau în cap și deja parcă îi și aud pe la televizor cum încep ei să facă noi legi și să conducă ei țara asta sau mai știu eu ce. Dragnea a fost unul singur, acum sunt mai mulți care poate și ei se bucură ca au scăpat de el”, spunea Gheorghe, 55 ani.

Deja îi văd cum înfloresc toți. Noi fețe zâmbitoare prin PSD de nu am auzit în viața noastră de ei. Știu, Dragnea nu a fost bun și nici nu o să fie, bine că e unul în minus pe acolo. Dar a fost singurul din PSD care merită să intre în închisoare? Nicio șansă. Sunt acolo 90% dintre ei care ar merita să fie lângă Dragnea. Se mărește PSD-ul acum de o să ne dorim să iasă Dragnea din închisoare”, povestea Vasile, 49 ani.

Recomandările redacției