Glasul arădenilor – Unde petreceți Revelionul?

0
459

Trecerea dintre ani este sărbătorită de arădeni de la caz la caz. Unii preferă ca trecerea dintre ani să o facă împreună cu familia, pentru a se bucura de clipe frumoase împreună. Cei mai tineri și-au rezervat deja bilete la petreceri organizate de diferite cluburi din municipiu. Nici categoria vârstei a treia nu stă mai rău, și-au pregătit și ei bilete pentru petreceri realizate de diferiți organizatori din Arad.
„De Revelion nu o să fac nimic deosebit, doresc să petrec timpul împreună cu familia. De obicei familia noastră este destul de împrăștiată. Trecerea dintre ani, dar și Crăciunul sunt prilejuri bune pentru a petrece timpul împreună. Soția mea se pricepe foarte bine la gătit, iar de Revelion o să gătească adevărate delicatese. Cred că masa de Crăciun și Revelion sunt o alternativă foarte bună pentru a compensa zilele pe care nu putem să le petrecem împreună în timpul anului“, a relatat Abel, în vârstă de 43 ani.
„Am cumpărat bilet pentru petrecerea de Revelion imediat ce au fost puse în vânzare. Am ajut mare noroc, primele bilete 100 de bilete sunt mai ieftine. Știam de mult unde vreau să îmi petrec trecerea dintre ani așa că nu am fost luată prin surprindere. Împreună cu mine o să mai vină patru prietene, sunt sigură că o să ne distrăm pe cinste. O să fie muzică live, open bar și multe altele. Am fost și anul trecut în același loc și am fost foarte mulțumită“, a declarat Mirela, în vârstă de 27 ani.
„Eu și soția petrecem trecerea dintre ani la Teatru. Chiar dacă suntem mai vârstnici încă știm să petrecem și să ne bucurăm de clipe frumoase împreună. Când eram tineri și aveam copii mici, mereu ne ocupam de ei, și de Crăciun și de Revelion, ei erau pe primul loc. Acum pot să zic că au ei grijă de noi. Copiii noștri ne-au cumpărat biletele la Revelionul de la Teatru. Sunt sigur că o să fie excepțional. Și anii trecuți am sărbătorit noul an tot cu soția mea.
Copiii noștri se ocupă de noi, dar ei de sărbători pleacă din țară“, a povestit Vladimir, în vârstă de 67 ani.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.