Glasul arădenilor – V-ar plăcea să se consume bere în stadioane?

0
257

Zilele acestea se discuta problema consumării băuturilor slab alcoolizate pe stadioane. În România nu numai că este interzis consumul de alcool, dar este interzisă și comercializarea la mai puțin de un kilometru. Arădenii se arată dornici pentru această inițiativă, dorind să poată consuma măcar bere pe stadion. Ei ne mai spun că mai au răbdare până este gata stadionul, dar și-ar dori ca la deschiderea stadionului să se poată consuma bere.
„Este ceva normal să bei o bere la un meci de fotbal. Ideea este să te simți bine, să te bucuri de meci. În toată Europa este permis consumul de bere și băuturi slab alcoolizate pe stadioanele de fotbal. Am înțeles că și la noi au încercat să depună dosar pentru asta, însă cum s-a tot schimbat guvernul nu au reușit. Sper ca până ce termină de construit stadionul să se poată consuma și bere sau cidru pe stadion“, a declarat Dragoș, în vârstă de 29 ani.
„Eu zic mai bine să nu îi lase să bea pe stadion. Oricum sunt ei turbați, dacă se mai și îmbată nu mai au limite. Problema la români este că nu știu când să se oprească. Dacă ar avea o limită nu cred că ar fi o problemă. În alte țări cred că este permis din cauză că oamenii sunt mai civilizați, nu beau până nu mai știu de ei. Și soțul meu merge la meciuri, iar atunci când bea nu mai poți comunica cu el. Eu m-am obișnuit, dar nu mi se pare normal“, a povestit Dana, în vârstă de 51 ani.
„Nu este normal ca pe un stadion de fotbal să nu poți să bei o bere. Adică ești pe stadion nu în sală de concert sau la teatru. Acolo e altceva, dar pe stadion e normal să bei un suc, o bere. Numai că românii nu înțeleg. Oricum, cine vrea să bea înainte de meci oricum o face. Dar aici nu e vorba de băut, e vorba să ne simțim bine și să ne bucurăm de meciul de fotbal. Probabil că după un timp și românii o să înțeleagă că nu e mare tragedie să bei o bere pe stadion“, ne-a declarat Radu, în vârstă de 42 ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.