Glasul arădenilor – V-ați petrecut sărbătorile acasă sau ați fost plecați?

0
377

Anul acesta, norocul a fost de partea noastră și marea majoritate au avut aproape o săptămână liberă de la locul de muncă. Chiar dacă vremea nu a fost la fel de prietenoasă ca în alți ani, cine și-a dorit cu adevărat, a avut parte de o minivacanță pe cinste care i-a ajutat să își încarce bateriile. Arădenii au avut de unde alege, așa că am vrut să știm dacă au rămas pe raza municipiului sau au plecat să își petreacă vacanța în altă parte.

Eu nu am plecat, chiar dacă am vrut. Inițial trebuia să mergem de 1 Mai în Oradea la ștrand pentru că Paștele l-am petrecut acasă, în familie. După ce ne-am adunat toți care voiam să mergem ne-am gândit că o să fie cam aglomerat acolo și nu ne-ar fi plăcut așa mult la înghesuială. Am renunțat de tot la plecare, am ajuns să facem un grătar la cineva acasă, am mâncat și seara a plecat fiecare la casa lui”, spune Camelia, 19 ani.

Am fost plecată la bunici în Albă Iulia, nu am stat prea mult pe acasă în vacanța. Am stat acolo, aer curat, ne-am adunat toată familia de sărbători, a fost frumos. Pentru 1 Mai m-am întors acasă pentru că aveam planuri cu niște prieteni. Nimic special, muzică, grătar, am fost la pădure, mai exact la un foișor din pădure și acolo am petrecut aproape toată noaptea”, zicea Alexandra, 18 ani.

În cazul nostru, la noi acasă a fost locul unde s-au strâns toți pentru masa de Paști și grătarul de 1 Mai. Mi-au venit nepoții în vizită, au venit copiii acasă pentru că toți stau prin alte părți și s-au gândit că vacanța asta ar trebui să și-o petreacă toți cu mine și cu tatăl lor, exact ca mai demult. A fost frumos, relaxant, poate de fapt și puțin obositor că n-am mai avut de mult copii prin casă, dar mi-a plăcut mai mult ca orice”, povestește Corina, 49 ani.

Vacanța asta a fost de relaxare pentru mine. Am fost și să vizitez Sibiul, am fost pe la bunici, ne-am plimbat, dar am încercat să păstrez o stare de liniște mereu. Nu cluburi, nu agitație, doar aer curat, mâncare, stat cu familia și poate ceva mai mult somn decât aveam nevoie de fapt”, zicea Bianca, 23 ani.

Am fost plecați câteva zile. Următoarea zi după Paști am plecat în Oradea și am stat acolo până astăzi de dimineață. Am venit devreme acasă pentru că aveam persoane în grup care muncesc azi și mâine, dar ne-am propus să mai facem un grătar în weekend ca să recuperăm că nu am făcut miercuri”, spunea Bogdan, 26 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.