Știrea principală care se află în mintea tuturor în momentul de față este cea a polițistului care ți-a pierdut viața în timp ce încerca doar să își facă meseria cât mai bine. Din păcate, astfel de lucruri nu le poate oprii nimeni și tot ce a rămas de făcut acum e mobilizare și lucru în echipă cu un singur scop, acela de a-l prinde pe criminal.

,,Frică e mult spus, cred mai degrabă că mă simt puțin inconfortabil. Cumva știu că este prin Timiș, sau cel puțin ar trebui să fie acolo, dar dacă n a fost prins până acum, sincer, prefer să nu știu exact unde este. Nu că ar avea ceva cu mine, dar nici cu polițistul nu a avut neapărat o problemă personală și s-a ajuns unde suntem acumˮ, spune Cosmina, 21 ani.

,,Nu îmi este frică pentru că mă gândesc că a rămas tot acolo pe undeva ascuns, dar dacă s-ar auzi că este prin Arad îți dai seama că nu mi-ar fi tot una. Sper să îl prindă cât mai repede. Toată lumea s-a mobilizat, nu cred că o să mai poată să fugă prea mult timp, sau cel puțin asta îmi doresc, să nu mai fugă mult și să îl știm toți după gratiiˮ, zicea Florentina, 18.

,,Băiatul meu urmează să termine acum școala și să fie și el polițist. Eu văd că nu se întâmplă des asemenea lucruri, dar toată povestea m-a făcut să îmi pară rău că a ales să meargă pe drumul acesta, E periculos ce fac ei când sunt așa cazuri și nu vreau să mai aud că pățește cineva care încearcă să facă bine altora așa lucruri urâte. Bine ar fi dacă ar reuși să îl prindă cât mai repede și să ne scape de așa om periculosˮ, povestea Rodica, 42 ani.

,,Este îngrozitor ce s-a întâmplat, nici nu vreau să îmi imaginez ce simte familia bărbatului care a fost împușcat. Să fii polițist, să încerci să fii corect și să ajungi așa nu e drept deloc. Mi-e frică doar să nu fie mai mulți ca și criminalul acesta și să umble liniștiți pe stradă. Cumva o să trebuiască să fie prins înainte să mai facă și alte victime. Sper să reușească să îl închidă cât mai repedeˮ, a zis Claudia, 25 ani.

,,Îți dai seama că nu îmi este tot una să știu că e așa aproape de Arad. Sunt șanse extraordinar de mici să vină el în Arad și să îmi facă fix mie ceva rău, dar tot nu îți pică bine când te gândești că e pe undeva, poate se ascunde, poate se gândește ce urmează să facă, poate la următoarea țintă. Nu vreau nici să mă gândesc ce ar putea fii în capul unui om ca și elˮ, a spus Roxana, 30 ani.

Recomandările redacției