Glasul arădenilor – Vă simțiți în siguranță știind că urmează să se facă deratizări?

0
291

După tragicul incident de la Timișoara, în urma căruia după o deratizare a unui bloc au murit trei persoane, am mers să discutăm cu arădenii. Aceștia sunt îngroziți de faptul că o deratizare a putut ucide trei oameni. Oamenii cu care am discutat ne mai povestesc și că fapta este de condamnat, deoarece nu s-au folosit substanțe corespunzătoare. Locuitorii din Arad se tem de deratizările care urmează în blocurile în care locuiesc și spun că o să fie foarte atenți la această acțiune.

„Trebuie luate măsuri, cei care au făcut această faptă trebuie
pedepsiți. Toți nebunii aduc sub­stanțe, de pe piața neagră, doar pentru că sunt mai ieftine. Sunt sigur că la Timișoara a fost vorba de bani, au cumpărat substanțe contrafăcute, doar pentru a salva niște bani. Și la mine la bloc au venit de multe ori tot felul de persoane ce se ocupau cu dezinsecții. Sincer să fiu acele persoane nu păreau calificate. Probabil au fost angajate la un preț mai mic de administrația blocului“, a declarat Mircea, în vârstă de 62 ani.

„Cred că deratizările, trebuie făcute cu substanțe sigure. Îmi este teamă, la mine la bloc urmează să se facă dezinsecție și deratizare și nu mă simt tocmai confortabil. Sunt sigur că după acest eveniment tragic, toate aceste firme o să fie foarte atente. Am auzit de la niște prieteni de familie, că mai sunt oameni care folosesc aceste sub­stanțe pe cont propriu. Această acțiune poate deveni foarte periculoasă, mai ales dacă se folosesc substanțe care nu sunt sigure“, a povestit Alexandru, în vârstă de 51 ani.

„Când se fac astfel de treburi trebuie să luăm în considerare nivelul de toxicitate a substanțelor. Nu mai vorbim de acele substanțe nocive de la Timișoara care au ucis oameni nevinovați. Nu pot să îmi închipui durerea acelor familii a căror copii au murit. Eu stau singură într-o garsonieră, dar am o vecină ce are bebeluș, mi-a spus că e îngrozită de această întâmplare și va verifica chiar ea când se vor face dezinsecții“, a relatat Mihaela, în vârstă de 39 ani.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.