Glasul arădenilor – Vi se pare că a dat roade tratamentul împotriva țânțarilor?

1
454

Avioane pline de soluții care ar fi trebui să înlăture țânțarii care parcă au devenit din ce în ce mai mulți, au zburat deasupra Aradului cu scopul de a face din serile de vară o amintire mult mai plăcută, fără înțepături și fără insectele care sunt peste tot și care ne pot scoate din sărite.

Am auzit arădeni care s-au plâns, alții care păreau mulțumiți, așa că am mers și am întrebat lumea ca să aflăm și mai multe păreri.

,,Nu prea. Adică parcă e bine până la o anumită oră, dar după ce se întunecă tot vin țânțarii într-o veselie. Habar nu am exact ziua în care s-a dat cu soluția aia în aer, dar după mine sigur nu a funcționat. Toată sunt mușcată pentru că am ieșit vreo două seri fără să mă mai fac și cu spray împotriva lor. E groaznic, nu ar strica să mai încerce o datăˮ, a zis Cosmina, 19 ani.

,,A funcționat. Ori a funcționat, ori nu le place de mine deloc. Eu una nu sunt mușcată deloc, dar am prietene care sunt peste tot mușcate. Bine, nici în alți ani nu am avut eu treabă cu mușcăturile țânțarilor, deci nu știu cât a funcționat și cât nu pentru că nu am fost afectată în mod directˮ, spunea Patricia, 17 ani.

,,Clar nu. Păi am mușcături pe mâini, picioare, burtă și le am din zile în care nici măcar nu eram dezvelită în zonele alea, mai ales pe burtă. La mine zici că toți vin, de multe ori am intrat în casă pentru că nu îi mai suportam. Nu mai suport să îi aud cum bâzâie, cum vin pe lângă mine, mă mușcă, mă enervează foarte tare. Știu ce efect trebuia să aibă toată misiunea ai, dar nu a reușit să ne scape nici de jumătate dintre țânțariˮ, a povestit Iuliana, 24 ani.

,,Nu m-au mai mușcat, dar nu știu dacă datorită tratamentelor sau pur și simplu nu trag la mine. Am câteva mușcături, dar nu deranjant de multe. E vară, eu deja sunt și obișnuit cu toate muștele și țânțarii și ce or mai fi. Nu mă consum prea tare că nu trag ei la mine și mă și fac cu spray împotriva țânțarilor de fiecare dată când ies din casă, așa, preventivˮ, ne zicea Alin, 25 ani.

,,Da, poate, sau poate stau eu prea printre betoane. Depinde unde ești, mergi în pădure, te mănâncă toți la care le ieși în cale, stai între blocuri, ai mai multe șanse să scapi fără mușcături. Poate că ar fi nevoie să mai treacă o dată avionul ăla, dar cred că asta nu o să se întâmpleˮ, spune Claudia, 28 ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.