Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai importante lucruri care se întâmplă între doi oameni care se iubesc. Într-un număr precedent al ziarului nostru am publicat o cerere în căsătorie ce a avut loc pe șoselele arădene și care a fost foarte originală.

O cerere de căsătorie unică a fost făcută în urmă cu câteva zile pe șosele arădene. Trei autoturisme au fost conduse prin fața mașinii în care se afla viitoarea mireasă. Pe acestea erau scrise cuvintele din întrebarea care urma să îi schimbe viața norocoasei.

Primul autoturism o venit cu primul cuvânt din întrebare, numele fetei «Roxi». A urmat a doua mașină cu «Vrei să fii» și ultima care a continuat întrebarea «soția mea?».

Surpriza a făcut înconjorul internetului pe grupurile de socializare și toată lumea a putut să o felicite pe viitoarea mireasă“, cam așa suna cererea în căsătorie ce a avut loc în urmă cu puțin timp și care a reușit să surprindă plăcut persoanele care au văzut-o.

 

După ce am făcut publice imaginile cu cererea mai sus menționată, un cititor ne-a contactat ca să fim complici la ceea ce urmează să facă. Acesta, foarte mândru că în urmă cu un an a reușit să își facă iubita să spuna „Da“, a vrut să îl ajutăm și să îi facem cunoscută cererea în căsătorie pe care a pus-o la cale în 29 septembrie 2018.

Este vorba despre povestea lui Mirel și a Mădălinei. Doi tineri îndrăgostiți care în urmă cu un an au reușit să treacă la următorul nivel al relației lor.

În data de 29 septembrie 2018, Mirel a simțit că acela este momentul în care vrea să fie cât mai original și cât se poate de unic în timp ce îi cere Mădălinei mâna. Înainte să facă pasul cel mare, a petrecut mult timp vizionând clipuri video pe YouTube, dar nimic din ce a văzut nu l-a impresionat și nu i se părea că îl reprezintă. Într-un final, stând în cabina comionului pe care îl conduce zilnic și cu care străbate mii de kilometri, i-a venit ideea pe care o aștepta de mult.

 

Așadar, la un an și jumatate de la prima întâlnire, Mirel a decis că în 29 septembrie 2018, exact în ziua în care iubita lui făcea 20 de ani, să o ceară în căsătorie. Astfel, în ziua în care cei doi trebuiau să petreacă de ziua Mădălinei, el ne-a spus că:

Am mințit-o cum nu am mai făcut-o niciodată. I-am spus că sunt nevoit să plec în cursă încă de la ora 5 dimineața. Mai departe, pentru că trebuia să fie cât mai credibil, au mai urmat câteva minciuni care să o facă pe Mădălina să nu se aștepte deloc la ceea ce urmează. I-am spus că am probleme cu încărcarea camionului în acea zi, lucrul acesta făcându-mă să întârzii acasă și, ca să fie pachetul complet, camionul mi «s-a stricat» în mijlocul drumului în timp ce veneam spre casă.

Fiind deja în întârziere, Mădălina a încercat să anuleze ieșirea în oraș cu prietenii care era planificată pentru acea seară, ea știind că Mirel a avut probleme în ultima cursă făcută și că sunt șanse să nu mai ajungă. Cu toate acestea, convinsă de prieteni și de Mirel, la ora 22 a fost luată de la serviciu și dusă în fața primăriei, locul unde trebuia să se întâlnească și cu Mirel care, ca prin minune, a reușit să ajungă acasă. Stând în fața primăriei, un camion a trecut prin fața lor, moment în care aceasta și-a dat seama că Mirel este la volan, dar nu știa încă ce urmează. Mirel, după ce a dat o tură prin fața lor, a reușit să întoarcă autoutilitara și să o oprească în fața Mădălinei cu marea întrebare scrisă pe toată cisterna.

Mai departe a urmat apariția lui cu un inel și un buchet uriaș în mână, textul pregătit și spus în minte de mii de ori înainte și răspunsul Mădălinei afirmativ, pe care îl aștepta cu mari emoții și speranță în suflet.

De atunci, cei doi sunt foarte fericiți și își continuă povestea de dragoste care, cel mai probabil se va finaliza cândva cu o nuntă și copii frumoși. 

P.S.: În complicitate cu Glasul Aradului, Mirel a hotărât ca logodnica lui să nu știe nimic despre acest material și despre faptul că cererea lor în căsătorie va apărea pe prima pagină. În schimb, suntem curioși de reacția Mădălinei atunci când, la rugămintea lui Mirel, aceasta va cumpăra ziarul nostru de la chioșc.

CLIP VIDEO CU TOATĂ CEREREA ÎN CĂSĂTORIE, PE FACEBOOK

Recomandările redacției