Glasul Aradului îl pune pe Falcă la lucru: patinoarul abandonat de autorităţi va fi deschis sâmbătă

0
357

patinoar paginaÎntr-unul din numerele trecute ale ziarului nostru vă informam că patinoarul pentru care Primăria a plătit 1.200.000 de euro, bani proveniţi din taxele şi impozite, adică din buzunarul tuturor arădenilor, a fost abandonat de autorităţile locale. În timp ce alte patinoare din ţară sunt des­chise încă din noiembrie, cel din Arad a rămas închis, fără nicio explicaţie, deşi a trecut mai bine de o săptămână din luna decembrie, iar iarna şi-a intrat de mult în drepturi. Astfel, pe locul pe care ar trebui să func­ţioneze patinoarul funcţiona şi săptămâna aceasta, terenul de fotbal proiectat pentru a fi folosit în perioada de primăvară-vară-toamnă. De menţionat însă că şi respectivul teren era de nefolosit din cauza apei care băltea pe suprafaţa de joc.
Ştirea că patinoarul de la Arad a rămas închis în toiul iernii a fost preluată şi de presa naţională, astfel încât primarul Gheor­ghe Falcă a promis că-l va redeschide în weekend. „Mă bucur că vorbiţi despre un patinoar care se va deschide în acest weekend, care are regim de patinoar pe timpul celor două luni şi jumătate de iarnă, iar apoi are regim de teren de sport, care este închiriat. În weekend pregătim deschiderea lui”, a declarat Falcă pentru Antena 3.
Informaţia a fost confirmată prin intermediul unui comunicat de presă al Primăriei, însă muncitorii nu au fost trimişi deocamdată să transforme terenul de fotbal în patinoar. Deşi au mai rămas câteva zile până la deschiderea oficială, zona arată la fel ca la începutul iernii. „Sâmbătă, 14 decembrie 2013, se deschide noul sezon la patinoarul municipal. Amatorii de patinaj sunt așeptați de dimineață de la ora 10, iar seara la ora 18 se dă startul oficial al distracției de iarnă printr-o petrecere pe gheață”, se arată în comunicat. Mai mult, pentru a-i răsplăti oarecum pe iubitorii patinajului care au trebuit să aştepte o perioadă destul de mare de timp pentru a practica sportul preferat, Primăria a plusat, anunţând că „atmosfera va fi «încălzită» de DJ, concursuri cu premii și surprize”. Prin intermediul aceluiaşi comunicat sunt date publicităţii atât tarifele, cât şi orarul de funcţionare. „Programul de func­ționare și tarifele de intrare la Patrioarul Municipal Arad sunt cele din anii trecuți. Orar: luni-vineri între orele 12:00-21:30  (accesul se face în serii de 90 minute, care încep la orele pare: 12:00. 14:00, 16:00, 18:00, 20:00); sâmbătă-duminică între orele 10:00-23:30 (serii de la 10:00, 12:00, 14:00, 1:00, 18:00, 20:00, 22:00). Tarife: bilet intrare  patinoar: 9,5 lei/ oră  sau 11 lei/ serie de 90 minute; închiriere patine: 5 lei/ oră sau 6 lei/ serie de 90 minute”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.