Glasul Aradului – printre ultimii samurai

2
852

 

Ziarul Glasul Aradului a reuşit să ajungă la vârsta de 13 ani. Spun a reuşit pentru că un ziar are multe de pătimit în societatea actuală. Pe lângă pandemie şi crizele economice pe care le-a traversat şi care nu au fost deloc uşoare atât pentru patronat, cât mai ales pentru noi, angajaţii, ziarul a mai fost nevoit să treacă prin marea criză a „ciumei“ care roade cel mai puternic tiparul: internetul. De 13 ani, de când am luat fiinţă şi continuăm să existăm, s-au închis foarte multe ziare nu doar în oraşul nostru, ci şi în ţară şi chiar în lume. Foarte multe dintre acestea, pentru a nu dispărea complet, au fost nevoite să facă compromisul de a trece exclusiv pe varianta online, anulând tiparul.
Datorită unei încăpăţânări, frumoase dar costisitoare, a patronului Ovidiu Palcu, ziarul Glasul Aradului continuă să existe aşa cum trebuie să fie un ziar adevărat: pe hârtie.
Pentru ca ziarul să continue să existe în varianta ideală este însă nevoie şi de implicarea dumneavoastră, a cititorilor. Sunteţi mulţi, ne urmăriţi articolele pe site-ul nostru, ne scrieţi, ne felicitaţi sau ne corectaţi. Şi vă mulţumim din suflet pentru asta. Aşa cum pentru un actor sau un cântăreţ aplauzele sunt răsplata sa cea mai de preţ, dincolo de onorarii, aşa şi pentru noi – ziariştii – cea mai înaltă formă de apreciere şi bucurie este atunci când articolele îţi sunt citite şi comentate, în bine sau în rău – în funcţie de calitatea cu care am reuşit să v-o oferim. Dar mai avem nevoie din partea dumneavoastră de încă ceva şi îndrăznim să v-o cerem: să ne cumpăraţi ziarul sau să vă abonaţi. 1,50 lei pe zi sau 20 de lei pe lună, cât este un abonament, nu este atât de mult. Cu ocazia asta, însă veţi reuşi să menţineţi în urbea noastră un ziar. Iar ceea ce ţine de noi, vă promitem că ne vom da toată străduinţa de a vă oferi zilnic, pe masă, cea mai bună informaţie, cele mai noi ştiri şi o mică parte din sufletul nostru.
Dacă mai greşim vă rog să ne iertaţi. Ne puteţi atrage atenţia, ne puteţi critica în mesaje pe care să le postaţi, în continuare pe site-ul nostru sau să ne sunaţi direct.
Glasul Aradului împlineşte 13 ani. Mai avem un an şi ne facem buletinul. Aproape am trecut de perioada copilăriei şi am reuşit să ajungem la vârsta adolescenţei. Cu ajutorul dumneavoastră – al cititorului, de care avem mare nevoie în continuare, sperăm să ajungem la vârsta maturităţii.

2 COMENTARII

  1. Of, câte v-aș spune… ! Și de bine (puține) și de rău (muuulte). Vă știu de la începuturile PD-iste, cu Mihuța și Dubăț. Ați fost întotdeauna un exemplu de presă plătită, care scrie la comanda cui dă banu’. Păcat de unii jurnaliști buni, care au făcut rabat de la deontologie și de la conștiință, ca să se conformeze cerințelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.