Glasul Aradului și-a premiat abonații fideli!

0
731

La sediul cotidianului nostru a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor zece abonați norocoși, care au primit premii constând în suma de 250 de lei fiecare.

Concursul a fost foarte popular în rândul cititorilor noștri, de aceea, conducerea cotidianului Glasul Aradului a decis să dubleze numărul de premii. În urmă cu câteva săptămâni în fiecare lună erau premiați câte cinci abonați, însă recent conducerea ziarului a decis să premieze zece abonați fideli.

Fiecare dintre aceștia a câștigat suma de 250 de lei. Dar, cine sunt fericiții câștigători? Este vorba de Magulean Constantin, Pantea Petru și Sas Petru ( Arad) , Varga Iosif (Peregu Mic) , Finta Ibolya ( Satu Nou) , Bianga Mariana, Butaru Florica, Păcurar Aurora ( Săvârșin), Liptak Victoria ( Sebiș) și Hadjia Ioan ( Vinga).

Toți cei zece fideli cititori ai cotidianului „Glasul Aradului” au venit joi, în data de 6 august , de la ora 13:00, la sediul redacției noastre, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 81, pentru ridicarea premiilor și pentru un dialog amical.

La sediul redacției cei zece abonați câștigători au povestit despre rubricile preferate din ziarul nostru și ne-au încurajat pe mai departe în munca noastră. Unii sunt abonați ai ziarului nostru de la înființarea acestuia și ne-au asigurat că vor continua să se aboneze la cotidianul nostru.

Am purtat discuții interesante pe teme actuale și am aflat mai multe despre abonații noștri. Dintre cei zece câștigători trei sunt din Săvârșin, și au venit de departe pentru a ne cunoaște și pentru a-și ridica premiul. Directorul ziarului nostru, domnul Voicu Sida, a înmânat premiile celor opt abonați, urmând ca celor doi abonați care nu au reușit să ajungă la sediul redacției noastre, să le fie înmânate premiile în zilele ce urmează. După ce am stat de vorbă la sediul redacției noastre, i-am invitat pe câștigători în parcul Bujor Buda, alăturat birourilor ziarului, pentru a face o poză de grup, respectând bineînțeles distanțarea socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.