Glasul Aradului și-a premiat abonații

0
642

La sediul cotidianului nostru a avut loc, astăzi, premierea abonaților fideli ai ziarului nostru care, în urma tregerii la sorți, au fost recompensați cu câte un premiu de 250 de lei. Astfel, cinci abonați norocoși au câștigat suma de 250 de lei, fiecare.

Câștigătorii sunt Pribac Ioan, din Arad, Brădean Anuța, din satul Cil, comuna Almaș, Ochiș Florica, din Arad, Drig Simion, din Peregu Mare și Kiss Nicolae, din Arad.

Toți cei cinci fideli cititori ai cotidianului Glasul Aradului au venit joi, la sediul redacției noastre, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 85, pentru ridicarea premiilor.

Premiul destinat Anuței Brădean, pensionară, în vârstă de 64 de ani, din satul Cil, a fost ridicat de fiica dânsei, Mirela Achim, în vârstă de 35 de ani, din Arad.

Florica Ochiș, casnică, de 53 de ani, a venit la sediul cotidianului nostru pentru a-și ridica permiul.

Florentin George Drig, inginer IT, de 34 de ani, a fost cel care a ridicat premiul câștigat de tatăl său, Simion Drig. Simion locuiește în Peregu Mare, are 71 de ani, este pensionar și este abonat la ziarul nostru de la înființare. Simion Drig are doi copii, pe Florentin, de 34 de ani și Silvia, de 39 de ani.

Nicolae Kiss, al patrulea câștigător, are 63 de ani și este pensionar. El a venit la sediul ziarului nostru pentru a-și ridica premiul.

Ioan Pribac, pensionar, de 70 de ani,  a venit să își ridice premiul, la redacție. El stă în Arad, dar este de loc din Târnova și are doi copii, un băiat de 48 de ani, o fată de 46 de ani și o nepoțică de 5 ani.

Premiile au fost înmânate cititorilor de către directorul ziarului, Voicu Sida. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.