Gligor, „arma” constantă a măcenilor e sigur: „Vom promova și eu voi depăși 30 de goluri în acest sezon”

0
353

gligor2Derby-ul weekendului în Liga V-a (Seria B) a fost decis de „eternul” Alin Gligor. Cel mai cotat fotbalist al Voinței a marcat chiar înaintea pauzei me­ciului de la Târnova, iar măcenii au scos din joc o directă contracandidată la promovare. „Chiar dacă nu m-am simțit prea bine în săptămâna premergătoare jocului de duminică și chiar am ieșit de pe teren la pauză din această cauză, mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Sigur, colegii mei au dus greul în partea a doua, căci gazdele au încercat să revină pe tabelă, dar eu oricum aveam încredere în ei, știam că vom câștiga. Avem echipă bună, eu zic că vom promova și chiar vom face o figură frumoasă în Liga IV-a cu încă trei-patru întăriri”, spune puternicul „vârf”.
Acesta a ajuns la 23 de goluri marcate în prezentul campionat, cu unul mai puțin decât colegul său de linie, Ionuț Rațiu. „Sunt sigur că voi depăși 30 de goluri în acest sezon, goluri cu care – bineînțeles – îmi voi ajuta echipa. Comuna Macea și domnul primar Mercea chiar merită să revină în primul eșalon județean și chiar și noi ca fotbaliști. De exemplu, eu chiar îmi doresc să joc din nou pe terenuri mai bune, cu echipe mai valo­roase, cred că voi face față cu brio. Știu că mai trebuie să dau jos niște kilograme, am și început deja, dar îmi place prea mult fotbalul pentru a nu-l juca la un nivel cât mai bun. Eu zic că aș mai putea evolua și în Liga a III-a, dar asta ar însemna alte sacrificii pe care nu știu dacă aș mai fi dispus să le fac”, a adăugat fotbalistul, care face parte din „lotul Beliu” cu care Costel Filipaș s-amutat la Macea din vara anului trecut.
La 30 de ani, Alin Gligor are în spate o bogată carieră, evoluând la foarte multe echipe din județ: Romvest, Pecica, Nădlac, Beliu, Macea, Chișineu Criș, Pîncota, Sebiș, Gloria, Ineu și Șiria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.