Gligor Coştuţ: Am fost convins că voi câştiga acest mandat

0
516

În cele din urmă, comuna Cărand are un nou primar, Gligor Coştuţ care în trecut a mai fost viceprimar, având multe hopuri. Ieri m-am deplasat în comuna Cărand pentru a sta de vorbă cu noul edil despre planuri care le are pentru acest an.
– Domnule primar, ne puteţi spune câteva din proiectele care le aveţi pentru acest an?
– Da, vă spun câteva din cele cu care m-am gândit să pornesc la drum, mai ales că am sprijinul Consiliului Local. Vom continua cu pavarea trotuarelor în toată comuna, în cele două sate Cărand şi Selişte, proiectul este deja în execuţie. Avem în vedere reabilitarea şcolii cu clasele V-VIII din Cărand, moder­- nizarea şanţurilor cu dale din beton în cele două localităţi care alcătuiesc comuna noastră. Mai vorbim de reabilitarea Dispensarului Veterinar, reabilitarea blocului de locuinţe, construirea unor capele mortuare în cele două localităţi, moder­nizarea iluminatului public prin înlocuirea cu leduri economice. Închirierea păşunii la crescătorii de animale, modernizarea ştrandului din Cărand în locul numit Ştiubei. Prima urgenţă pe care o am este ca şcolile din comună să fie aprovizionate cu lemne pentru iarnă, la fel şi pentru primărie şi bineînţeles pentru comunitate. Vom sprijini şi cultele cu tot ce ne stă în putinţă. Un lucru important de menţionat este în atenţia mea şi a Consiliului Local, vreau să atrag investitori în această zonă, punem la dispoziţie aproximativ 80-100 ha suprafaţă care are toate utilităţile: acces la drumul nostru, apă curentă, zonă electrificată, pot spune toate condiţiile. Cam acestea ar fi cele de urgenţă, vreau nea­părat comuna noastră să iasă din conul de umbră, nu vreau să ne mai vorbească lumea numai de rău. Vreau să dovedim faptul că, cu echipa cu care am pornit la drum vom schimba faţa comunei noastre.
– Sunteţi mulţumit de viceprimar şi Consiliul Local?
– Sunt mulţumit, chiar ieri am luat taurul de coarne şi am obţinut majoritatea care este de partea mea. Deşi a venit o persoană în biroul meu şi a spus să nu se voteze viceprimarul, ordin de la un partid din judeţ.
– Ce părere aveţi despre reprezentanţii formaţiunilor politice din comună ?
– Facem politica cetăţeanului, spun asta pentru că suntem trecuţi de jumătate de an şi nu am mişcat absolut nimic, eu cred că electoratul nu îşi va face o părere prea bună despre noi. De astăzi vom porni la drum cu toţii, după ce voi termina această şedinţă voi avea o altă şedinţă cu salariaţii primăriei. Vreau maximă seriozitate din partea celor care sunt plătiţi din partea cetăţeanului.

Opiniile cetăţenilor
Tiberiu Molnar, farmacist: Eu nu fac politică, satul Cărand este unul cu oameni de omenie, pe domnul primar îl văd un om gospodar deşi eu sunt de origine din Sebiş
Liliana Groza, comerciantă: eu am o părere deosebită despre domnul primar deşi îl cunosc de când era vice, Este un mare gospodar iar noi îi urăm toate cele bune şi multe realizări de acum în colo şi Dumnezeu să-i de-a sănătate. Am fost şi eu în sală atunci când s-a propus alegerea viceprimarului. În încheiere vă spun că primarul are o echipă bună cu care va face treabă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.