pintaCel puțin până la sfârșitul meciurilor de sâmbătă după-amiază, galben-albaștrii sunt lideri în Liga a IV-a arădeană. În uvertura etapei, trupa lui Leo Pința a învins Banatul Sânicolau Mic cu 3-0, goluri marcate de Blănaru (49), Petra (79) și Eșanu (90).
„Am întâlnit o echipă care a venit să se apere, au stat în spate aproape tot jocul. Contrar ocaziilor noastre, la 1-0 au avut penalty, apărat de Bujor. Acest băiat, care e cu 0 goluri primite, ar merita o șansă mult mai sus. În rest, scorul spune ce s-a întâmplat”, a povestit antrenorul Gloriei.
Cea mai veche grupare arădeană se gândește de acum la confruntarea de vineri, în care va fi față în față cu cea mai nouă din oraș. Derby-ul etapei a V-a e programat vineri, de la 19,00, pe arena Francisc Neuman. „Ne așteaptă un joc greu, important, sper ca toți băieții să fie conectați. Noi suntem preocupați doar de puncte, pentru că au fost momente când eram preocupați de joc și eram egalați sau pierdeam în minutul 94. Să fim sănătoși, să pregătim bine jocul următor!”, a încheiat Pința.
Gloria: Bujor – Topai, Manea (Petra), Hulbăr, Vereș, Rechițan (Bercu), Blănaru, Gîlcă, Urs (Vasinc), Berari, Eșanu.
Banatul: Vasii – Domenyi, Dobai, Sighete, Sîrbu (Radu), Marinași, Hans (Barb), Ciubăncan, Gabor (Stancu), Țigan, Dolineanu.
Arbitri: Alexandru Gornic – Silviu Mocanu, Paul Ardelean. Observatori: Dănuț Ologeanu, Gheorghe Vaczi.

Recomandările redacției