pintaTrupa lui Leo Pința s-a impus în amical în fața celor de la Millenium Giarmata la scor categoric. Gloria a trecut cu 3-0 de formația din județul Timiș, după golurile marcate de Vereș (2) și Urs, ultimul fiind nou-venit în gruparea galben-albastră de la juniorii UTA-ei.
Bujor – Topai, Wild, Manea, Hulbăr – Vasinc, Gîlcă, Petra, P. Măgulean, Vereș – Fl. Berari a fost primul unsprezece arădean, apoi au mai intrat Vaida – Bercu, Răchițean, Urs, Gherghel, Filaret.
Gîrlea – Mihălceanu, Oneț, Furdean, Ahrițculesei – Mihuța, Leucă, Dancia – Dobra, Dîrvaru, Corlățean plus rezervele Mihai, Țăranu, Palkovacs, Bungău și Gîrba au jucat pentru Giarmata.
În team-ul care împlinește 100 de ani pe 24 august și-a făcut apariția și ultimul golgeter al Frontierei Curtici, Petru Măgulean, iar Berari a jucat la Țipari. Au lipsit Roman Eșanu (s-a căsătorit) și Blănaru, care s-a antrenat separat.
„Am încercat să vedem la ce nivel suntem și să ne pregătim pentru ceea ce urmează, ne așteaptă un campionat greu. Dacă reușim să oficializăm transferurile dorite, vom fi acoperiți pe toate posturile, şi vom avea și bancă la nivelul primei echipe”, a spus Pința.
Miercuri, Gloria are parte de o încleștare puternică, în compania Șoi­milor Pâncota, meciul contând pentru Cupa României. „Întâlnim o echipă care trebuie respectată pentru valoare”, a punctat tehnicianul galben-albaștrilor.
În precendentele confruntări cu caracter amical, Gloria a învins Victoria Zăbrani cu 7-2 şi Unirea Sântana cu 3-1.
După meciul din Cupa României, echipa mutată de doi ani în Micălaca va mai perfecta un meci de verificare, adversarul urmând să fie ales în scurt timp.

Recomandările redacției