gloria1O filă neagră a istoriei fotbalului arădean a fost pe cale să se scrie în seara de 11 august 2014. Cea mai veche grupare de fotbal arădeană încă în viață a fost la un pas de desființare și asta pentru că, inițial, patronul clubului, Sandu Ion, a anunțat că nu mai este dispus să finanțeze activitatea. Prin urmare, conducerea executivă a „galben-albaștrilor”, confruntată și cu nemulțumirea jucătorilor care au restanțe salariale de două luni de zile, intenționa să le înmâneze carnetele de joc, semn că-și pot căuta alte angajamente.
„Într-adevăr, pe la ora 18 eram anunțați că ne desființăm, însă la ora 18,30 am început antrenamentul. Am înțeles că ulterior s-a discutat telefonic cu domnul Sandu Ion, care ar fi asigurat pe toată lumea că se va continua în aceleași condiții. Adică cu același lot de jucători și cu același obiectiv. Nu ni s-a spus exact când ne vom primi salariile, dar băieții au înțeles că se fac eforturi și că totul va intra în normal”, ne mărturisea Costel Bogoșel, antrenorul Gloriei.
Din informațiile noastre, chiar băiatul patronului, care face parte din lotul lărgit al echipei, l-ar fi convins pe tatăl său să continue finanțarea clubului, deși nu este 100% sigur că Sandu Ion nu se va răzgândi din nou. Ieri, Gîlcă et. comp. s-au antrenat normal, însă zilele următoare rămân fierbinți în Micalaca.
Gloria a debutat cu o victorie în noua ediție a Ligii a IV-a (2-0 la Șiria, împotriva celor de la UTA II) și se anunța una dintre candidatele certe la promovare.

Recomandările redacției