bogoselGruparea din Micălaca a făcut scorul turului doi al Cupei României (faza județeană) în compania echipei din Șepreuș. Gloria s-a impus cu              12-1, principalii marcatori fiind moldoveanul Tugui cu un „poker” și Petra și Higiyed, cu câte o „dublă”. Demonstrația de forță din iarbă este în contrast cu situația la nivel managerial, jucătorii și antrenorii fiind neplătiți de două luni de zile, iar recent li s-a comunicat că echipa s-ar putea desființa pe motive financiare.
Până la urmă, s-a mers mai departe cu promisiunea că Sandu Ion va achita restanțele la revenirea de la Campionatele Europene de Atletism. Acest lucru nu s-a întâmplat încă, așa că jucătorii nu au decât să aștepte până ce omul de afaceri arădean se va ocupa și de ei. „Conducerea sportivă a clubului ne-a comunicat că cel târziu luni sau marți problemele noastre vor fi rezolvate. Și, până la urmă, nu banii restanți au fost principala problemă, ci faptul că acum zece zile ni s-a spus că echipa și clubul se vor desființa. De atunci am primit asigurări că vom continua și nu avem altceva de făcut decât să credem în ele”, a menționat Costel Bogoșel.
Antrenorul „galben-albaștrilor” a sunat deja adunarea pentru meciul de la Zăbrani, la finalul căruia ar trebui să sosească încă trei puncte în clasament. „Cu siguranță, vom juca la Zăbrani pentru încă o victorie. Motivarea jucătorilor e o problemă la această oră, dar am încredere în ei. Le place prea mult fotbalul pentru a nu se gândi decât la cele trei puncte în momentul în care intră pe gazon. Iar meciul de la Zăbrani pare ușor la prima vedere, dar  dacă nu înscriem la timp ni-l putem face greu”, a completat fostul fundaș, care nu va putea conta sâmbătă pe fundașul dreapta Topai, accidentat la Șepreuș.

Recomandările redacției