gloriaEchipa „galben-albastră” nu a re­nunțat la gândul promovării, însă nu abandonează „linia verde” pe care a apucat-o de ani buni încoace. Leontin Pința comandă un lot tânăr de fotbaliști, din care încă fac parte și portarul Cătălin Bujor și atacantul Roman Eșanu, curtați de destule formații din eșaloanele superioare. „Acum sunt în pregătiri cu noi, dar nu e exclus să plece dacă vor fi solicitați de cluburi mai bine cotate. Dacă se va întâmpla asta, îi vom înlocui cu alți jucători la fel de tineri”, a precizat tehnicianul arădenilor.
Joi, Gloria a disputat un prim amical în această iarnă în compania Șirianei Șiria. După 90 de minute, scorul a fost egal (1-1), reușita „tramvaiștilor” purtând semnătura căpitanului Radu Dubeștean. De ieri, divizionara a patra a intrat într-un semicantonament pe plan local, cu două antrenamente zilnice desfășurate la sala de forță VSA de la Polivalentă, baza Hellas și terenul sintetic „Șega”. La dispoziția lui Pința revin treptat mai vechii accidentați Gherghel și Petra, ambii suferind operații complicate spre finalul anului trecut.
Jucătorii Gloriei vor efectua câte două antrenamente pe zi până pe 12 februarie, pentru ca între timp, mai precis sâmbătă, să-i înfrunte pe cei de la Sânicolaul Mic într-o nouă partidă de verficare.

Recomandările redacției