godfredUTA și CFR Cluj au bătut palma pentru împrumutul lui Adolfo Godfred luni, însă ghanezul a ajuns doar joi seară la Arad. Mijlocașul de 20 de ani nu a prins niciun antrenament sub comanda lui Adrian Falub și – totuși – a fost aruncat în luptă în minutul 65 al confruntării amicale cu FC Botoșani.
Fotbalistul de culoare a jucat bine două-trei baloane, însă după o contră cu un adversar a rămas la pământ și a fost ajutat să părăsească terenul de maseurul Bicski. „Sperăm să nu fie decât o contractură și nu întindere musculară, căci atunci va sta mai mult timp pe margine. Poate e și greșeala noastră că                l-am ascultat când ne-a spus că vrea să joace astăzi. Dar, am ținut cont de faptul că este un fotbalist tânăr, care dorește mult să-și demonstreze cât mai rapid valoarea și să se obișnuiască rapid cu noii colegi”, a precizat Adrian Falub.
La ieșirea de pe teren, Adolfo Godfred a  recunoscut că este puțin obosit după meciurile jucate la turneul de la Viareggio, dar că: „Tot ce-mi doresc este să joc cât mai mult aici. La Cluj nu am prea avut loc în echipă, dar aici simt și sper că pot să mă impun, ajutându-mi colegii să câștige, iar la final să ne atingem obiectivele ca echipă”.

Recomandările redacției