Exemplul polițistului Mihai Godină, celebru în întreaga țară pentru postările sale în care relatează pățanii din activitatea sa, a fost urmat și la Arad de către un coleg de-al său de la Poliția Rutieră. Nu știm în ce măsură arădeanul nostru s-a inspirat de la colegul său (încă) mai celebru, dar cu siguranță activitatea sa de pe Facebook are efecte benefice pentru traficul din Arad. Grupul AradTraffic a luat naștere în luna noiembrie a anului 2018.

A fost creat de un polițist din cadrul Poliției Rutiere Arad. Acest grup are scopul de a sensibiliza și a disciplina șoferii din traficul arădean. Grupul a avut un impact foarte mare asupra comunității arădene acesta aflându-se în topul grupurilor din Arad cu peste 6.500 de oameni până în prezent.

Totodată comunitatea AradTraffic face o campanie de prevenire a accidentelor, campania se numește #vizibilintrafic, ajutând bicicliștii cu veste reflectorizante pentru a fi vizibili în trafic în urma accidentelor în număr foarte mare, ne-au declarat administratorii grupului.

Recomandările redacției