tarcea-irimiaVeteranul dintre buturile Șoimilor Pâncota a făcut spectacol la meciul echipei „satelit” din Cupa României. Șoimii II, unde Bebe Mitu a devenit antrenor principal în această vară, a jucat săptămâna trecută în turul I, pe terenul Recoltei Apateu.
Portarul Șoimilor – care obșinuiește să mai dribleze adversarii atunci când jocul i-o permite – a marcat un gol superb în poarta trupei de suflet a președintelui său, din lovitură liberă de la 20 de metri. Mingea șutată de Irimia a lovit ambele bare sub vinclu înainte să intre în poartă! „M-a tachinat Bebe Mitu, după ce a marcat și el din lovitură liberă, dar la execuția lui portarul advers avea soarele în ochi. Nu s-a comparat cu golul meu, care a fost imparabil!”, a comentat Irimia.
Apateul a rezistat 90 de minute în fața Șoimilor, scorul era 3-3. Pentru Recolta înscriseseră Ungur (2) și Purtan, iar în contul pîncotanilor, pe lângă Irimia, au mai punctat Pădureanu și Lengyel. Prelungirile au adus dezlănțuirea alb-negrilor, care au înscris de șase ori, prin Covaci, Mitu, Bulzan, Sălăjan, Issa și Duciuc!

Recomandările redacției