Goleada a venit după pauză: Păulișana Păuliș – Lunca Teuz Cermei 1-6

0
286

pauliscermeiÎnaintea primului fluier, echipa pregătită de Mircea Aslău părea favorită clară în fața puștilor lui Dan Mițiți. Însă, încetul cu încetul, Păulișul devine o copie tot mai fidelă a fostului atacant al UTA-ei sau ACU, și anume o formație arțăgoasă, bătăioasă și extrem de ambițioasă.
Cermeiul a avut posesia în startul partidei și părea să își fixeze adversarii în jumătatea lor, dar ocaziile au apărut la poarta lui Rusu. Bruț a trimis  o centrare în minutul 11, dar portarul Cermeiului a reușit să boxeze. Zece minute mai târziu, Sarvici l-a deschis la marginea careului pe Gîlcă, acesta a șutat cu exteriorul, dar Rusu a avut o intervenție fantastică, reușind să boxeze cu o singură palmă. Peste alte două minute, Cervenschi a tras de la 25 de metri, Rusu a avut din nou o intervenție excelentă respingând în corner. Oaspeții reușeau să se apropie periculos de careul advers, dar fie imprecizia ultimului șut sau a ultimei pase, au făcut să nu se consemneze nicio ocazie importantă în primul mitan, care s-a încheiat cu scorul de 0-0.
„Haideți să ne facem jocul în continuare, pasăm așa cum știm și vom marca cu siguranță”, a fost îndemnul lui Aslău la pauză spre băieții săi, care au răspuns cu „În 45 de minute trebuie să dăm totul din noi!“, iar astfel s-a declanșat tăvălugul din actul secund. Practic, repriza a doua a început de la 0-1 după ce, în minutul 48, Berar a centrat din corner, iar Botaș a  reluat cu capul imparabil. Cermeiul a continuat să preseze, dar gazdele au reușit să puncteze în minutul 57. Bruț a făcut o cursă extraordinară pe partea stângă, oaspeții s-au oprit crezând că balonul a ieșit în aut, acesta a ajuns în careu, a centrat, Rusu a respins până la marginea careului mare, iar de acolo Rus a înscris cu un șut plasat. Peste doar un minut însă, Bulza ob­ține un corner, iar continuarea pare să devină o tradiție la Cermei: Berar centrează din fază fixă, iar Ambruș pune nefericit capul de lângă bară și înscrie în propria poartă. Zece minute mai târziu, Cermeiul s-a distanțat. Varga a centart perfect de pe dreaptă, Bulza a pus capul de la 14 metri pentru 1-3. Același Bulza s-a distrat cu defensiva gazdă și  a lobat balonul la colțul lung, acolo unde Vereș a înscris cu un șut plasat în vinclu. Gazdele au forțat o revenire, dar s-au lovit de un Rusu în zi de grație și au mai fost pedepsiți de două ori de către Cermei. Țigan a  reluat în plasă din 5 metri, după ce tot el trimisese în transversală, pentru ca Bulza să realizeze dubla la ultima fază de joc.
Formații:
Păuliș: Potoreț – Cervenschi, Mariș, Suciu (Mițiți), Ambruș (Gher­ghel) – E. Calancea, Țepeș (Geea­nîm), Gâlcă, Rus – Sarvici, Bruț.
Cermei: Rusu – Popa (Tipel), Gurban, Cotoc, Vereș – Botaș (Brândușe), Varga, Nistor (Bol­dizsar), Purece (Țigan) – Berar, Bulza
Arbitri: D. Herțeg – D. Bondar, E. Cristea
Observatori AJF: Ioan Bră­nișcan, Gheorghe Sfăt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.