Goleadă utistă cu Șiria, atacanții au strâns zece reușite înainte de Ripensia

0
558

Pentru a doua săptămână consecutivă, UTA a înscris mai mult de 10 goluri într-un meci de verificare. După Ilia, a venit rândul Podgoriei Șiria să fie victima unei „goleade” utiste, chiar pe terenul „Motorul”, înainte de vizita Ripensiei, de sâmbătă.
Rezultă un scor de 15-0 cu următorii marcatori: Rus 5, D. Popa 3, Pop 2, Stahl, Vădrariu, Manea, Oprea și Janos. În alb-roșu au evoluat și doi fotbaliști străini, un mijlocaș central algerian și o „aripă” senegaleză, care – însă – probabil își vor face bagajele zilele următoare. Singurii fotbaliști din lot care nu a fost utilizați de Ionuț Popa și Cris­tian Păcurar au fost Paul Cubleșan și Cristinel Matei, ambii având pro­bleme medicale.
Până la urmă, echipa fanion a Aradului a făcut un antrenament cu joc, de 70 de minute, în fața celor de la Podgoria Șiria, care apreciază faptul că utiștii s-au gândit la ei pentru testul de marți seară. „Chiar dacă am avut multe absențe, pe Rus, Rusu, Duciuc, Steleac și Filipaș și fără antrenor pe bancă, am făcut un antrenament bun, solicitant, ce ne va ajuta în campionat unde e clar că nu vom avea adversari de asemenea calibru. Sper ca mișcarea de astăzi să fi fost utilă și pentru UTA, au avut posibilitatea să-și facă jocul de atac, unde mai aveau ceva probleme, după cum s-a văzut în etapele de campionat. Am avut și noi vreo trei ocazii, dar, în general, ne-am dorit să nu ne accidentăm pentru că ne interesează foarte mult partidele din campionat. Le mulțumim celor de la UTA pentru invitație și ne dorim să mai facem acțiuni de acest gen, eventual să ne întoarcă ei vizita. Legat de antrenorul Pința, zilele acestea ne dorim să clarificăm situația sa. Într-un fel, este neașteptată absența lui de la primul meci de campionat. Am avut o relație bună cu dânsul, am început proiectul și am promovat alături de Leo Pința și ne dorim să continue munca la Șiria, eu sper într-o rezolvare pozitivă”, a menționat Ionel Tulac, președinte și fotbalist la Șiria.

Formații:
UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Stahl, Petra, Vădrariu – Rus. Au mai jucat: Orlic – Iuga, Janos, Dan, Pop, D. Popa, Oprea, A. Iuga, Suslak.
Șiria: Andor – Orza, Țop, Lazăr, Varga – Căta – Dumitru, Mihuț, Bubuș, Mandache – Tulac. Au intrat: Jurj – Rațiu, Ardelean, Martin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.