Goluri și puncte, dar Bugar vrea mai mult: AC Piroș Security – Selena Constanța 5-0

0
215

Nou-promovata AC Piroș Security s-a revanșat rapid după eșecul din derby-ul Vestului cu Becicherecu Mic și a bătut-o fără drept de apel pe noua „lanternă roșie” a Ligii I la Fotbal Feminin. Selena Constanța nu a contat deloc pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, acolo unde „leoaicele” au bifat al treilea succes stagional.
Lucrurile erau clare după 22 de minute de joc, când gazdele aveau deja 3-0 pe tabelă, „motoarele” fiind apoi reduse. Chiar și așa,
s-au mai „născut” reușitele ce rotunjesc și mai mult tabela: 5-0.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 6): Contraatac al gazdelor, Bozian, a șutat în bara laterală, Melisa Olariu a urmărit și a marcat
2-0 (min. 16): Larisa Sîrbovan a șutat din unghi pe lângă portar
3-0 (min. 22): Succesiune de pase cu centrare Sîrbovan și finalizarea de la colțul lung a Lidei Șuveț
4-0 (min. 67): Priscilla Hagan și-a făcut o minge printre fundași și a marcat plasat
5-0 (min. 90+3): Larisa Sârbovan a scăpat în careu, a driblat și portarul și a marcat
Cele trei puncte o păstrează pe Piroș Security în Top 5 înainte de vizita pe terenul echipei din fața ei, Vasas Femina Odorhei. „Un meci la discreția noastră, cu prima ocazie încă din minutul 1, după care am marcat de cinci ori. Sunt mulțumit de rezultat, dar nu de joc. Am întâlnit o echipă în suferință constantă, trebuia să dominăm mai categoric, dar am reușit doar pe anumite perioade de timp acest lucru. Am greșit mult și de aceea scorul a rămas așa. Totuși, fetele au alergat mult, a bătut și vântul, a fost destul de greu. Vom avea o deplasare grea la Vasas Odorhei, o echipă foarte bună, vom încerca să ne facem jocul nostru de echipă nou promovată cât mai bine posibil”, a spus Florin Bugar, antrenorul fetelor de la Piroș Security.
Formații:
Piroș: Abălașei – Șuveț, Ancăș, Prodan, Marcea – Olariu, Vanu, Răduc, Bozian – Hagan, Sîrbovan. Au mai jucat: Balaș, Bondre, Nagy, Răduț. Antrenor: Florin Bugar.
Constanța: Grecu – Dumitru, Riga, Cimpoieș, Drosu, Novac, Otlăcan, Valimăreanu, Constantin, Vintilă, Popa. A mai jucat: Vlad. Antrenor: Diana Gidu
Arbitri: Adina Popa (Satu Mare) – Marius Matica (Oradea), Adina Moza (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.