UPDATE2: La aceasta oră (n.r. – 21.00), se intervine în localitatea Bârzava pentru evacuarea apei din anexe și case. Se acționează cu 3 ofițeri, 20 de subofițeri, 2 motopompe de capacitate medie și 5 de capacitate mică. Echipajul plecat în sprijin de la Detașamentul Ineu încă nu a ajuns.

 

 

UPDATE: După o primă evaluare efectuată de pompieri, aproximativ 50 de gospodării au fost inundate la Bârzava. O autospecială se deplasează în sprijin la Secția Bârzava cu două motopompe Honda, o motopompă NOVUS 2000 și doi subofițeri.  Astfel, în sprijin pleacă Detașamentul de Pompieri Arad, de-asemenea Detașamentul de Pompieri Ineu pleacă în sprijin cu o motopompă de capacitate medie și 2 motopompe mici, 3 subofițeri și un camion.

 

Apele au pus stâpânire pe drumurile comunale și au pătruns în mai multe gospodării, la Bârzava. În aceste momente, pompierii intervin cu o motopompă transportabilă și ASERV Duster, de la Secția Bârzava, cu 2 ofițeri și 5 subofițeri, care acum intervin la inundații în Bârzava.

De asemenea, au fost evacuate 5 persoane din 2 case. Echipaje de la Detașamentul Arad se deplasează în sprijin la Bârzava, cu o motopompă de capacitate medie și două de capacitate mică. 

 

 

Recomandările redacției