Gospodărirea Comunală a anulat târgul de adopție canină, fără să anunțe, după ce solicitase să fie promovat

1
590

Mediatizatul Târg de adopție canină al Gospodării Comunale s-a dovedit un anunț fals. Un anunț fals făcut chiar de reprezentanții instituție. Suntem îndreptățiți să punem deci la îndoială seriozitatea și empatia celor care lucrează cu animale, în instituții de stat.

Mai precis, după ce de mai bine de două săptămâni au anunțat târgul de adopție ce urma să aibă loc în Subcetate, la Parcul Chinologic, azi reprezentanții Gospodării Comunale și ai Adăpostului Public n-au venit. Interesant este că asta nu s-au grăbit să anunțe. Că doar presa ar trebui să vadă doar ce se vrea, acțiuni din care reiese că autorităților le pasă de animale și că sunt implicate în acțiuni de promovare a adopției.

Cum târgul a fost anunțat, câteva persoane au stat degeaba la ora 12-13.00, în parc, cu dorința de a oferi o casă unui cățel abandonat. Câinii ar fi avut o nouă șansă la adopție, dacă acțiunea s-ar fi ținut! O situație identică s-a petrecut și cu altă ocazie. om reveni cu amănunte vizavi de această situație.

Trecând la un alt subiect, trebuie să amintim că, asociația ANIMED Arad promovează intens sterilizarea pisicilor, ca acestea să nu se înmulțească necontrolat și să ajungă pe străzi. Este valabil și pentru câini. Există și bannere pe care arădenii le pot lua, ca să promoveze mai departe îndemnul asociației.

1 COMENTARIU

  1. Gospodărirea Comunală Arad? O instituție neserioasă! De ce afirm acest lucru? Exemplu concret.Am sesizat mai în urmă cu câteva săptămâni Primăria Arad despre faptul că pe domeniul public,în raza blocurilor 231 a,b,c, de pe aleea Răsăritul,cresc bălării mai inalte de trei metri,printre ele și ambrozia.Sesizarea primăriei a avut efect.Într-o săptămână bălăriile au fost lichidate parțial prin tăiere,în zonă rămânând altele netăiate.Aplicând în practică sintagma ,,România lucrului bine făcut,,acești oameni iresponsabili au lăsat la fața locului,deșeurile vegetale ,,uitând,, să facă curat locul de muncă.Ba mai mult,le-au împrăștiat și pe un loc de parcarea tocmai proaspăt regenerată.Deci continuă munca ,,l-as că merge și așa,, la noi românii.Rușine! de trei ori rușineee! Cam așa sau ,,descurcat,, și cu târgul de adopții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.